Lavinia Barlogeanu

Lavinia Bârlogeanu este absolventa a Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii Bucuresti; doctor în Stiintele Educatiei. In prezent, este profesor universitar la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Etiintele Educatiei.

Ca profesor, despre Lavinia Bârlogeanu se spune ca felul în care aceasta preda cursurile seamana cu punerea în scena a unor piese de teatru, în care actorul principal, adica profesorul, îsi convinge publicul format din studenti sa se implice direct în procesul de învatare. Studentii au rasplatit-o nominalizând- o pentru distinctia “Profesor Bologna”, în competitia anuala care scoate la lumina dascali de top ai scolii românesti. Dar Lavinia Bârlogeanu nu este numai un dascal desavârsit, ci un om de cultura profund conectat la realitatile care ne înconjoara, vocea ei facându-se auzita si mai ales simtita si traita prin paginile Observatorului Cultural.

Ca scriitor, Lavinia Bârlogeanu a impresionat înca de la aparitia romanului sau Arrhetonul si le-a pregatit cititorilor un nou volum, intitulat Jung. Îndragostit de suflet, Colectia Porta Magica, precum si Diavolul in viziuni, povesti si vise si romanul ACOLO.

Evenimente

Event Name Data inceperii
Respiratia Pneuma Wednesday, 05 July 2017
De la povestea eului, la realizarea sinelui Tuesday, 04 July 2017
Atelier Philemon Thursday, 31 March 2016
Atelier Philemon nr. 7 Thursday, 29 October 2015