Atelier Philemon

Atelierul Philemon își reia seria activitatilor cu o seara dedicată lui Puer aeternus, arhetipul fundamental al epocii noastre, după cum, în mod just, observase Carl Gustav Jung. Puer aeternus nu este ceva străin de experiența noastră de viață, nu conține nimic exotic, dimpotrivă, cotidianul este invadat de această structură profundă

Inceput

31 martie 2016 - 19:00

Sfarsit

31 martie 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Atelierul Philemon își reia seria activitatilor cu o seara dedicată lui Puer aeternus, arhetipul fundamental al epocii noastre, după cum, în mod just, observase Carl Gustav Jung. Puer aeternus nu este ceva străin de experiența noastră de viață, nu conține nimic exotic, dimpotrivă, cotidianul este invadat de această structură profundă a psihicului, în familiile noastre o putem lesne identifica, mai mult chiar, dacă ne observăm cu onestitate constatăm că în majoritatea zvâcnește delicat sau crud, inocent sau pervers acest registru psihic. 


Puer este nefericitul de lângă noi sau din interiorul nostru, cel care condamnă societatea și colectivitațile ei, acela care are mari dificultăți de adaptare, pretinzându-se mai individual decat este, mai special decât majoritatea dură și insensibilă; este convins că sufletul lui delicat nu poate fi înțeles de turma vulgară, incompetentă și mediocră care-l înconjoară. Genul acesta de falsă poziționare nu are de-a face nici pe departe cu pretinsul caracter special și individual, ci cu o nevroză mai mult decât banală și cu prezența unui uriaș ego al autoaprecierii.


Vă așteptăm la dezbaterea dedicată demistificării eternului, tânărului, frumosului zeu, căzut într-o lume „inacceptabilă”.

 

Intrarea libera.

Locurile sunt limitate.

 

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro