Autocunoastere prin arta

Workshop experiential de dezvoltare personala centrat pe cresterea stimei de sine si optimizarea imaginii de sine si a echilibrului personal. Transformation Art te invita la o serie de ateliere experientiale in cadrul carora te poti re-crea intr-o maniera artistica. Ti-ai dori sa: - te reconectezi cu sine si altii intr-o

Speakers

Inceput

8 decembrie 2015 - 19:00

Sfarsit

8 decembrie 2015 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Workshop experiential de dezvoltare personala centrat pe cresterea stimei de sine si optimizarea imaginii de sine si a echilibrului personal.

Transformation Art te invita la o serie de ateliere experientiale in cadrul carora te poti re-crea intr-o maniera artistica.

Ti-ai dori sa:

– te reconectezi cu sine si altii intr-o maniera ludica si creativa?

– te (re)cunosti dintr-o alta perspectiva?

– explorezi alte maniere de a te exprima, trezindu-ti canalele senzoriale?

– iti lasi emotiile sa iasa la iveala intr-o forma simbolica, eliberandu-te de tensiuni interne?

– te joci cu forme si culori pentru a te reconecta la simpla bucurie de a fi?

– te relaxezi si eliberezi de stresul cotidian?

 

Vom explora teme legate de:

– imaginea de sine

– imaginea sociala

– calitatile tale unice

– expresia de Sine

– bucuria de a trai

– vocatia ta

 

prin tehnici expresiv-creative art-terapeutice si NLP.

 

Beneficii:

– autocunoastere aprofundata

– gestionarea eficienta a emotiilor

– dezvoltarea creativitatii si gandirii sintetice

– experiente de sinestezie

– conectare autentica cu Sine si ceilalti

– rescrierea scenariului de viata

– echilibrare emotionala

 

Transformation Art iti ofera un cadru de:

– relaxare si joc

– explorare si exprimare

– reflectie si autocunoastere

– reconectare si integrare

 

Arta este o forma de expresie a sufletului uman – ne ajuta sa ne exploram emotiile, senzatiile si imaginile interioare, sa le dam forma si structura transformandu-ne constiinta si dezvoltandu-ne ca fiinte umane, mai armonioase si echilibrate. Pe parcursul formarii am ajuns sa experimentez impreuna cu colegii mei un alt nivel de relatie, dincolo de cuvinte, intr-un spatiu in care sufletele se intalnesc si se intregesc prin atingere reciproca. E o intalnire autentica, profunda, fara judecati si argumentari si, prin asta, vindecatoare. Iar cuvantul e cel ce intregeste sensul, nu tesatura ce construieste masca.
Daca esti curios sa te redescoperi in alta ipostaza de a fi: mai ludic, creativ, relaxat, zambitor, te invit in aceasta calatorie de explorare de sine si reconectare cu altii” – Cristina Eremia

 

Testimoniale:


 

Am intrat in experienta de redescoperire prin modalitati expresiv-creative avand 7 ani de participari la cursuri de dezvoltare personala si formare in coaching. Ce mi-a adus diferit a fost in primul rand modalitatea de autoexplorare noua, lucrul cu partea artistica din mine pe care nu o accesez prea des, desi am inclinatii spre arta. Este o metoda atat ludica si relaxanta, cat si energizanta si restructuranta. Intr-un spatiu permisiv si jucaus creativitatea infloreste si temerile se linistesc si capata sens. Zone ascunse constientului devin vizibile prin pictura. Pornesti de la teme care te preocupa, care reprezinta o prioritate pentru tine si le aprofundezi sau chiar ajungi la teme noi, de care nu erai constient ca sunt importante pentru tine.

Folosirea culorilor m-a ajutat sa inteleg emotiile pe care le aveam legat de tema pe care o exploram. Intrebarile Cristinei m-au facut constienta de senzatiile pe care le aveam in corp inainte, in timpul si la sfarsitul actului artistic restructurant. Cand abordam teme mai dificile precum emotii negative si conflicte nerezolvate, incepeam prin a simti apasare in piept, in zona gatului iar pana la sfarsit se produceau eliberari la nivelul corporal si emotional – simteam usurare, optimism, calm si liniste interioare, relaxare, destindere.

Toate acestea pentru ca imi dadeam voie sa experimentez, sa ma joc fara ingradiri. Desenele m-au ajutat sa recunosc mai bine resurse pe care le aveam in mine, dar sub presiunea situatiei si a emotiilor nu le foloseam. Am gasit noi strategii pentru a face fata unor provocari cotidiene, am devenit si mai constienta de natura mea, de miscarea vietii in mine si de faptul ca atunci cand imi respect natura, solutiile apar mult mai usor si mai clar.”
 – Dana Costea, Project manager, Ipsos Interactive Services

 

 

Experienta traita alaturi de Cristina a fost pentru mine o surpriza foarte placuta. Desi lucrasem in multe alteliere cu reprezentarea prin desen a starilor si gandurilor, aici am descoperit ce inseamna sa lucrezi efectiv pe ceea ce ai scos la iveala din tine. Am realizat ca desenand, emotiile si gandurile care ieseau la suprafata luau de multe ori o forma surprinzatoare. E miraculus ce se poate schimba in tine si cata claritate poti avea atunci cand transpui toata furtuna ametitoare de emotii, sentimente si credinte intr-un desen unde orice detaliu e explorat constient: de la culori, la forme, la miscare pensulei/creionului.

Ce mi-a placut in mod deosebit a fost ca am lucrat si cu corpul, nu doar vizual ci si cu energia care iesea la iveala din mine prin intermediul desenului pe care il faceam. Si ce este deosebit este ca energia se transforma pe parcurs, cu fiecare intrebare si raspuns, si ajungi sa armonizezi parti conflictuale si mergi unificat catre directia aleasa constient. Pe mine m-a cucerit aceasta metoda de explorare si transformare iar Cristina mi se pare extraordinara ca partenera in aceasta calatorie.

Mai mult decat valoarea desenului in sine, este vital sa ai un ghid priceput langa tine care sa te insoteasca in calatoria catre tine. Cristina m-a ascultat, m-a provocat, si-a folosit intuitia si m-a incurajat sa ma uit la parti din mine pe care fie nu vroiam sa le vad, fie nu credeam ca am ceva de luat de acolo. Ceea ce face ea e arta in sine pentru ca isi foloseste armonios toate simturile ca sa te ghideze in proces si sa ajungi cat mai aproape de tine, mai echilibrat si implinit.”
- Ana Silivas, HR Supervisor, Kraft Foods Romania

 

Pret: 70 de lei/sesiune

Numar de locuri limitat.

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro