Cristina Eremia

Cristina Eremia este Coach cu formare de baza in NLP Coaching si Gestalt Organizational, Team Coaching si Art-terapie, metoda Phronetik. Este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din 2003.
Colaboreaza cu Noble Manhattan Coaching ca mentor coach si trainer. Are peste11 ani de experienţă de lucru în domeniul resurselor umane, in consultanţă si multinationale, coordonand procese de dezvoltare organizationala, training, evaluare, recrutare, talent management, interactionand cu clienti din diverse industrii: FMCG, Telecom, Pharma, Oil & Gas, IT, Banking & Finance. Practica life coaching si organizational din 2008, cu focus pe dezvoltarea carierei, eficientizarea relatiei manager-echipa, optimizare relationala.

S-a intalnit cu art-terapia in 1999 in cadrul unui program de dezvoltare personala oferit studentilor in stiinte socio-umane de catre S.P.E.R. si a realizat si grafica catorva dintre editiile revistei societatii. Dupa implicarea in diverse programe si workshop-uri in cadrul carora s-a folosit de metode expresiv-creative, din 2010 a urmat formarea specifica din cadrul A.R.T.E. cu scoala vieneza Phronetik.

"Am ales coaching-ul ca profesie deoarece iubesc contactul profund cu oamenii, cred ca avem resurse pe care nu le folosim si care se pot activa in relatie cu o constiinta oglinda, care poate atinge prin cuvant si prezenta zone insuficient valorizate. Cred in Oameni si actualizarea potentialului lor latent, cred in Valoare si valori. Cred ca orice om are nevoie de atentie, continere si relatie pentru a se intelege, a se dezvolta si a-si optimiza modul de functionare."

Interviu cu Cristina Eremia:
1. http://chic-elite.ro/interviu-cu-afrodita/
2. http://www.eva.ro/psihologie/autocunoastere/cristina-eremia-coachul-care-te-ajuta-sa-descoperi-zeita-din-tine-articol-85187.html?pagina=2

Evenimente

Event Name Data inceperii
Visele – ghizi pentru viata miercuri, 23 martie 2016
Puterea cuplului marți, 16 februarie 2016
Autocunoastere prin arta marți, 08 decembrie 2015