Constelatii pentru gasirea de solutii

Aceasta metoda de lucru presupune explorarea dinamicilor profunde care exista in toate sistemele. Acestea ne influenteaza la nivelul sufletului si ne afecteaza comportamentul, ceea ce simtim si modul in care luam deciziile. Chiar daca, de cele mai multe ori nu suntem constienti de dinamica unui sistem, aceasta ne afecteaza viata

Inceput

5 aprilie 2017 - 19:00

Sfarsit

5 aprilie 2017 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Aceasta metoda de lucru presupune explorarea dinamicilor profunde care exista in toate sistemele. Acestea ne influenteaza la nivelul sufletului si ne afecteaza comportamentul, ceea ce simtim si modul in care luam deciziile. Chiar daca, de cele mai multe ori nu suntem constienti de dinamica unui sistem, aceasta ne afecteaza viata intr-o foarte mare masura. Folosind aceasta metoda de lucru, putem sa devenim constienti de dinamica unui sistem si ne ajuta sa o schimbam pentru a ajunge la o solutie pozitiva.

 

Ce este o Constelatie?

O constelatie ne poate ajuta sa privim o situatie in care suntem implicati personal dintr-o perspectiva de ansamblu. Constelatiile pot fi folosite pentru situatii in care ne simtim blocati sau avem nevoie de claritate, ca sa ne dam seama mai bine de ce se intampla. Procesul aduce perspective noi si surprinzatoare.

Constelatia este o modalitate de a reprezenta tiparele de relationare in cadrul unui sistem. Pot fi reprezentate relatiile dintre membrii unei familii, dintre colegi, prieteni, chiar si elemente mai abstracte ale lumii nostre interioare, cum ar fi un obiectiv si obstacolul care ne impiedica sa atingem obiectivul.

Metoda a fost dezvoltata in anii ’80 de Insa Sparrer si Prof. Matthias Varga von Kibéd si are la baza elemente folosite in metode precum Constelatiile Familiale, Terapia orientata catre solutii, Terapia de familie si Hipnoterapia.

 

Care sunt beneficiile aceste metode?

Folosirea aceste metode ne ajuta:

  • sa dezvoltam noi comportamente si sa facem un pas important in dezvoltarea noastra personala;
  • sa aplanam si sa gasim solutii pentru conflictele din mediul personal si profesional;
  • sa luam decizii in mod coerent;
  • sa dezvoltam si sa implementam planuri si obiective personale;
  • sa fim constienti si sa folosim mai eficient resursele si calitatile noastre;
  • sa crestem capacitatea de concentrare, claritatea si echilibrul interior.

 

Cine poate participa?

Oricine este interesat, poate participa. Pentru a participa la o astfel de sesiune nu sunt necesare experienta sau cunostintele anterioare. Este recomandat sa ne pastram mintea deschisa pentru a putea descoperi ceva nou.

Ce se intampla in cadrul unei sesiuni?

Aceasta metoda este un proces intuitiv in cadrul caruia se ofera o reprezentare spatiala unei anumite situatii sau probleme. In cadrul discutiei preliminare, facilitatorul si clientul decid care dintre aspectele situatiei pe care se va lucra sunt esentiale pentru atingerea scopului propus, iar apoi sunt alese persoane dintr-un grup, care vor reprezenta anumite elemente ale situatiei in cauza – indivizi sau functii – si li se va desemna fiecaruia o anumita pozitie in camera. In timpul procesului, aceste persoane alese vor avea reactii si emotii care seamana cu reactiile si emotiile persoanelor sau elementelor pe care le reprezinta. Avand o reprezentare in felul acesta a situatiei, clientul reuseste sa descopere noi solutii si sa faca schimbarile necesare pentru a ajunge la obiectivul dorit.

 

Pret: 130 ron

Locurile sunt limitate.


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 130 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro