Dr. Petra Müller-Demary

Felul in care ne construim realitatea si modul in care poate puterea mintii sa initieze o schimbare in directia dorita este un domeniu de invatare continua pentru Petra si ii ofera bazele muncii sale. Practica ei de coaching se bazeaza pe o incredere profunda a remediilor si a potentialului (nedescoperit) al mintii noastre. O abordare foarte practica si modul sistematic de a pune intrebari le ofera clientilor sprijinul necesar pentru a gandi “out of the box” si a descoperi solutii noi si surprinzatoare. Clientii apreciaza felul in care Petra ii ajuta sa gaseasca claritatea si sa dobandeasca increderea pentru a face pasii potriviti in situatii confuze.

Petra a studiat Stiinte Sociale si are un doctorat in Stiinte de Siguranta. A fost implicata in 2002 in Constelatii Structurale Sistemice si a fost instruita de Prof. Matthias Varga von Kibed si Dipl. Psych. Insa Sparrer la Insitutul Syst din Munich. Printre mentorii si trainerii care i-au influentat munca se numara Steve de Shazer, Insoo Kim Berg si Peter Szabo, Stephen Gilligan.

Ea s-a nascut in Köln, Germania si locuieste in Romania din anul 1995. Lucreaza de mai mult de 20 ani in domeniul Resurselor Umane, Management si Dezvoltare Personala. Lucreaza in calitate de consultant si coach pentru mai multe companii multinationale. Fiind recunoscuta ca un expert in coaching si dezvoltare organizationala, este invitata ca vorbitor la diverse conferinte nationale si internationale. Petra este fondatorul SolutionSurfers Romania, o scoala acreditata de coaching cu sediul in Elvetia.

Evenimente

Event Name Data inceperii
Constelatii pentru gasirea de solutii Wednesday, 05 April 2017