What about...? Despre corpul energetic

Lumea noastra se schimba intr-un ritm extrem de alert. Viața fiecaruia dintre noi este afectata de stesul cotidian, de goana intre slujba și casa, de nevoia de a excela atât in mediul profesional, cât și in cel personal. Ni se pare ca fiecare zi este mai scurta decât cea dinaintea

Speakers

Inceput

2 martie 2016 - 19:00

Sfarsit

2 martie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Lumea noastra se schimba intr-un ritm extrem de alert. Viața fiecaruia dintre noi este afectata de stesul cotidian, de goana intre slujba și casa, de nevoia de a excela atât in mediul profesional, cât și in cel personal. Ni se pare ca fiecare zi este mai scurta decât cea dinaintea ei și ca nu mai avem timp sa facem nimic din ceea ce ne dorim. Vrem sa avem timp sa citim o carte, sa dezbatem un subiect care ni se pare interesant, sau pur si simplu sa aflam mai multe informatii despre o tema care ne-a atras atentia.

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” a fost gandit exact pentru a ajuta oamenii sa gaseasca raspunsuri la intrebari pe care poate nu si-au gasit curajul sa le puna, sau nu au stiut de unde sa inceapa cautarea.

 

Am ales subiecte care ne ajuta sa ne largim aria de cunoastere si perspectiva de intelegere: convingerile, perceptia, yoga, asteologia, feng-shui, medicina vibrationala, ayurveda, karma, mecanica cuantica, samanism, osho, meditatie, mindfulness, reiki si lista continua. Le abordam in notiuni simple, de la istoric si de ce au aprut si pana la ce sunt si care le sunt aplicatiile in lumea de azi.

La aceasta intalnire vom vorbi despre corpul energetic.

Corpul fizic este o notiune clara, studiata in amanunt de biologie si medicina. Despre corpul energetic, insa, stiinta nu are o parere unanim acceptata. Vechile traditii si medicina ne-alopata sustin ca in jurul corpului nostru fizic se gasesc mai multe straturi energetice, care contribuie la interactiile pe care le avem cu mediul inconjurator, influentand starea de sanatate sau boala.

In ultimii ani, odata cu dezvoltarea tehnicii si a computerelor, s-a inceput studierea din diferite perspective a campurilor energetice, inclusiv cele care se gasesc in imediata apropiere a fiintelor vii. Progresele din fizica date de mecanica cuantica pot explica – cel putin teoretic – o parte din proprietatile si comportamentul acestor campuri.

 

Pret: 15 ron

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro