What about...? Astrologia chineza

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea. Astrologia chineza asociaza zodiilor animale reale sau mitice, elemente ale naturii si un gen (Yin

Inceput

22 iunie 2016 - 19:00

Sfarsit

22 iunie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea.

Astrologia chineza asociaza zodiilor animale reale sau mitice, elemente ale naturii si un gen (Yin sau Yang), dar nu asociaza si constelatii, asa cum face astrologia europeana. Cea mai cunoscuta abordare a astrologiei chineze analizeaza animalul anului, dar ziua si ora nasterii aduc de asemenea, informatii importante in harta natala.

Adeptii astrologiei chineze analizeaza in permanenta energia curenta in functie de anul in curs, de luna si chiar de zi si folosesc aceste date in planificarea activitatilor sau luarea deciziilor importante.

Mai multe despre astrologia chineza, in mini-conferinta What about…? cu Daiana Straulea si invitatul ei, Forian Mincu, consultant de astrologie chineza.

 

Pret: 15 ron

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro