What about... ? Samanism

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea. Samanii au fost persoanele cele mai importante din comunitatile vechi. Erau vraci, sfatuitori si comunicatori

Speakers

Inceput

11 mai 2016 - 19:00

Sfarsit

11 mai 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea.

Samanii au fost persoanele cele mai importante din comunitatile vechi. Erau vraci, sfatuitori si comunicatori cu divinitatea. Traditiile samanice s-au pastrat in diferite colturi ale lumii, in special in comunitatile izolate care continua si astazi sa traiasca in comuniune cu natura, sa se considere „pazitori ai Pamantului” vlaguit si agresat de dezvoltarea tehnologica. Ei cauta cauzele bolilor in traume nevindecate si misca energia pentru a crea echilibru cu tot si cu toate.

Isi indreapta respectul si rugile spre Pamant ca organism viu, spre munti si spre stele. Folosesc animale de putere ca arhetipuri de intelegere a relatiilor si citesc viitorul in frunze de coca sau boabe de porumb. Folosesc potiuni sau tehnici de meditatie pentru a accesa stari modificate de constiinta si se misca intre lumea reala si cea a inconstientului colectiv.

In ultimele decenii, mai multi cautatori au petrecut timp in comunitatile din munti sau din jungla si au studiat filozofia de viata si tehnicile de vindecare aplicate de samani. Carlos Castagneda, Alberto Villoldo si Don Miguel Ruiz sunt doar cativa dintre cei mai cunoscuti „traducatori” ai intelepciunii samanilor amerindieni.

Despre modul samanilor din Anzi de a vedea lumea, de a trata boala si de a sluji comunitatea, in conferinta What About…?

 

Pret: 15 ron

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro