Creierul si Intuitia. Trecut, Prezent, Viitor

In cadrul conferintei introductive, domnul dr. Andrei Chysteacov va impartasi din experienta sa de peste 30 de ani din studiile dansului in cercetarea creierului, dezvoltarea intuitiei si abilitatilor extrasenzoriale, precum si potentialul uman in interactiunea sa cu campurile informationale. De asemenea, veti afla mai multe detalii despre seminarul "Constructia viitorului

Inceput

6 aprilie 2016 - 18:30

Sfarsit

6 aprilie 2016 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

In cadrul conferintei introductive, domnul dr. Andrei Chysteacov va impartasi din experienta sa de peste 30 de ani din studiile dansului in cercetarea creierului, dezvoltarea intuitiei si abilitatilor extrasenzoriale, precum si potentialul uman in interactiunea sa cu campurile informationale.

De asemenea, veti afla mai multe detalii despre seminarul „Constructia viitorului si interactiunea la distanta in psihologia cuantica”, care va avea loc in perioada 7-13 aprilie.

 

Andrei Chysteacov (Rusia) este doctor in Psihologie, cercetator stiintific cu experienta de peste 30 de ani in dezvoltarea și folosirea rezervelor ființei umane (intuitiei, stărilor de conștiință modificată, precum și a diferitor aspecte ale interacțiunii informaționale în sistemele „om-om”). A inițiat și a participat activ la cercetările mecanismelor neurofiziologice ale hipnozabilității. Este autorul unor seminare si traininguri recunoscute: „Baze teoretice și Metode practice de dezvoltare a sistemelor complexe”, „Creierul și Intuiția”, „Constructia Viitorului” si altele.

 

Pret: 10 ron

Locurile sunt limitate

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro