Curs Astrologie Chineza BaZi – Nivelul 1

Vrei sa INTELEGI care sunt mecanismele astrologice care iti determina viata si care este DESTINUL TAU? Crezi ca ai un POTENTIAL mult mai mare decat situatia in care te gasesti acum, si nu stii CUM sa il accesezi? Ai vrea sa stii CAND este momentul potrivit sa actionezi? Daca vrei

Inceput

24 februarie 2017 - 18:00

Sfarsit

26 februarie 2017 - 18:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Vrei sa INTELEGI care sunt mecanismele astrologice care iti determina viata si care este DESTINUL TAU? Crezi ca ai un POTENTIAL mult mai mare decat situatia in care te gasesti acum, si nu stii CUM sa il accesezi? Ai vrea sa stii CAND este momentul potrivit sa actionezi?

Daca vrei sa afli raspunsul la oricare din aceste intrebari, atunci Astrologia Chineza BaZi este SECRETUL SUCCESULUI TAU. Cu acest curs vei afla care sunt resursele pe care le ai, cand le poti accesa, si mai ales cum poti obtine eficienta maxima in tot ceea ce intreprinzi. Pe langa intelegerea pe care o vei dobandi despre tine, vei putea de asemenea sa cunosti caracterul, gandirea si secretele oricarei alte persoane, doar dupa data de nastere.

Teoriile si metodele de analiza BaZi prezentate in acest curs, sunt integrate cu cunostiinte despre acupunctura, Feng Shui, Mian Xiang, si selectarea datelor favorabile (ZeRi), fiind prezentate intr-un mod logic, eficient si coerent.

 

Ce este BaZi八字?

BaZi este unul dintre cele mai populare sisteme de astrologie chineza. Insemnand in traducere 8 (Ba八) Caractere (Zi字   ), el mai fiind cunoscut si sub numele de „Cei 4 Stalpi” sau „Cele 4 Coloane ale destinului”, dupa denumirea coreana a acestuia (SaJu- 4 Piloni). Astrologia chineza BaZi foloseste data nasterii pentru alcatuirea unei harti natale, care exprima cu o deosebita detaliere si precizie atat trasaturile de caracter, cat mai ales evenimentele importante prin care va trece fiecare persoana in decursul vietii sale.

Devenita din ce in ce mai populara, actuala metoda de analiza a caracterului pe baza asa-zisului „Animal anual zodiacal chinezesc” nu este decat un instrument comercial, ipoteza ca toti oamenii nascuti in acelasi an prezinta aceleasi caracteristici fiind eronata.

Intr-o harta natala BaZi se gasesc 4 „Animale zodiacale” (Ramuri Pamantesti in limbajul traditional BaZi), cate unul pentru anul, luna, ziua si respectiv ora nasterii. Dintre toate acestea, ca si in astrologia europeana, „Animalul” corespondent lunii nasterii are cea mai importanta influenta. Cu toate acestea, afirmatii ca „Dragonii sunt norocosi”, „Cainii sunt fideli”, sau „Maimutele sunt jucause”, nu se bazeaza pe caractersticile reale ale acestor Ramuri Pamantesti, metodele traditionale de analiza folosindu-se de Cele 5 Elemente, Cei 10 Zei sau Stelele Auxiliare pentru determinarea „destinului”. Metodologia de calcul pentru o harta natala BaZi este si ea total diferita fata de cea a omoloagei sale europene, existenta a 12 „Animale” fiind una din putinele legaturi intre cele doua.

Avantajul principal pe care il are astrologia chineza BaZi fata de cea europeana, este complementaritatea ei cu toate celalalte ramuri ale metafizicii chineze, cu care imparte aceleasi teorii. Tot asa cum matematica este folosita ca instrument principal in fizica, chimie si biologie, si astrologia chineza BaZi este folosita ca metoda de diagnostic in acupunctura, de confirmare a trasaturilor faciale in Mian Xiang (arta chinezeasca a recunoasterii destinului pe fata fiecarui om), de personalizare a influentelor pe care locuinta le are conform Feng Shui-ului, sau de selectare a momentului optim pentru obtinerea succesului in actiunile pe care le intreprindem (conform artei selectarii datelor favorabile ZeRi).

 

Care este structura cursului?

Cursul de Astrologie Chineza BaZi este alcatuit din 2 Niveluri, fiecare din ele urmat de SEMINARII SAPTAMANALE de aprofundare si practica a teoriei. Nivelul 2 – Consultant se va desfasura in luna Noiembrie 2017.

 

Nivelul 1 – Practicant 

Ziua 1 (orele 18.00-21.00) – 24 februarie

Ce este BaZi. Wu Shu – Principalele ramuri ale metafizicii chineze. Ming Xue – Artele destinului

Tian-Di-Ren – Factorii ce influenteaza comportamentul uman. Acupunctura si BaZi.

Istoria aparitiei si dezvoltarii BaZi.

Mecanismele astronomice care stau la baza alcatuirii hartii BaZi.

 

Ziua 2 (orele 10.00-18.00) – 25 februarie

Yin/Yang. Metode de analiza a hartii conform teoriei Yin/Yang

Cele 5 Elemente. Cele 10 Tulpini Ceresti. Combinatii. Distrugeri. Elemente lipsa. Putere.

Cele 12 Ramuri Pamantesti. Cardinali. Cresteri. Cimitire. Tulpini Ascunse..

Combinatii Triple Armonice. Combinatii ascunse. Ciocniri. Afectari. Pedepsiri. Distrugeri

Maestrul Zilei. Caracteristici.. Formare. Putere.

Cei 60 JiaZi. Notiuni avansate Death and Emptiness.

Formule simplificate pentru alcatuirea unei harti BaZi. Pilonii Norocului. Ora de vara.

 

Ziua 3 (orele 10-18) – 26 februarie

Elementele unei harti BaZi. Palatul Partenerului. Palatul Copiilor. Palatul Parintilor. Palatul Bunicilor.

Stele Auxiliare (Nobleman, Peach Blossom, Intelligence, Sky Horse).

Ming Gua. Aplicatii Feng Shui ale hartii BaZi.

 

La ce iti foloseste acest curs?

La sfarsitul Cursului de Astrologie Chineza BaZi vei putea cunoaste in cateva secunde caracterul, atitudinea, dorintele si gandirea oricarei persoane, stiindu-i doar data de nastere. Poti utiliza aceste informatii fie in interes personal, fie ca si consultant de astrologie chineza BaZi, daca iti doresti acest lucru.

Poti folosi astfel astrologia chineza BaZi in :

  • Alegerea partenerul de viata care se potriveste perfect dorintelor tale, fara a mai trebui sa treci prin roller-coaster-ul unei relatii haotice. Poti sti si daca cel care este deja langa tine se va schimba (si cum), sau care sunt metodele de a imbunatati relatia pe care o aveti.
  • Selectarea domeniilor de activitate care se potrivesc naturii tale, si in care poti avea cu adevarat succes. Poti afla daca vei avea determinarea si calitatile unui om de afaceri, sau este mult mai productiv pentru tine sa alegi stabilitatea unei cariere de angajat.
  • Alegerea momentului optim pentru a te casatori, a-ti schimba locul de munca, sau pentru orice schimbare majora in viata. Intelegand nivelul resurselor de care vei dispune, impreuna cu capacitatea reala a ta de a-ti sustine dorinte din fiecare moment, vei putea obtine astfel succesul maxim in toate activitatile importante pe care le vei planifica.
  • Intelegerea principalelor probleme de sanatate la care esti predispus(a), momentul in care acestea se pot acutiza, dar si durata si amplitudinea acestora. Prin BaZi vei putea alege metoda de tratament care este cea mai eficienta pentru sistemul tau energetic. Vei stii astfel cu exactitate daca este recomandat sa te folosesti in rezolvarea problemelor tale fie de terapiile energetice de tip Reiki, fie de remediile din plante, ori de acupunctura, sau poate vei afla ca medicina clasica te poate ajuta in modul cel mai eficient. Iar daca afli ca acupunctura ti se potriveste cel mai bine hartii natale, atunci iti vei putea determina chiar si linia de tratament cu ajutorul cunostiintelor tale BaZi.
  • Ca metoda de dezvoltare personala, prin intelegerea in profunzime a cauzelor ce stau la baza dezechilibrelor tale. Cu ajutorul astrologiei chineze BaZi vei putea astfel sa iti (re)gasesti echilibrul si starea fizica si psihica „de bine”.

 

Pret early bird in intervalul 1-15 februarie: 1400 ron. Pret dupa 16 februarie: 1800 ron.

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro