Florian Iulian Mincu

Pornind de la o experienta de mai multi ani ca si cadru medical SMURD, si din dorinta de a intelege mai bine modul de functionare a corpului uman, Florian Mincu a ajuns in sfera terapiilor complementare in urma cu mai mult de 7 ani. Odata cu primele cursuri de presopunctura Shiatsu, si mai apoi prin practica diferitelor sisteme de tip Reiki si radiestezie, acesta a devenit din ce in ce mai pasionat de intelegerea mecanismelor energetice prin care Universul ne determina vietile.

Primul contact cu astrologia chineza BaZi l-a avut in urma cu 6 ani. Descoperind eficienta si profunzimea artelor metafizice chineze de a patrunde dincolo de valul Universului nevazut, acesta a ales sa isi dedice atentia in totalitate catre studiul acestora.
Cercetand metodologii de predictie ale vremii prin BaZi, Florian Mincu a ajuns in contact cu profesorul sau Risvan Rusu cu doar putin timp inainte ca acesta sa inceapa sa predea pentru prima oara BaZi si Feng Shui in tara noastra. Cursurilor urmate cu Risvan, impreuna cu studiul scolilor altor maestrii ca Joey Yap, Joseph Yu, sau Raymond Lo, li se datoreaza succesele obtinute mai apoi de clientii si colaboratorii sai.

In urma experientei profesionale, dar si a studiului si cercetarilor personale, Florian a deschis in toamna anului trecut Hong Long Academy, cu scopul de a oferi informatii cat mai aprofundate, si mai ales de calitate, despre arte metafizice chineze ca BaZi, Feng Shui, ZeRi, Mian Xiang sau QiMenDunJia.
Avand dorinta de a impinge tot mai departe granitele intelegerii metafizicii chineze, in acest moment Florian Mincu lucreaza cu mai multi cercetatori in domeniul neurostiintelor, pentru elaborarea bazelor unor studii stiintifice de demonstrare ale influentelor astrologiei chineze si acupuncturii asupra functionarii creierului uman.

Evenimente