Eliberarea de karma egoului - atelier interstelar

„In noi toti exista un mag. El vede si stie totul. Magul vede dincolo de contrarii precum lumina si intunericul, binele si raul, placerea si durerea. Tot ceea ce vede magul isi are radacinile in lumea nevazuta. Trupul si mintea pot adormi, dar magul este mereu treaz. Magul poseda secretul

Speakers

Inceput

9 februarie 2016 - 18:30

Sfarsit

9 februarie 2016 - 20:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

„In noi toti exista un mag. El vede si stie totul. Magul vede dincolo de contrarii precum lumina si intunericul, binele si raul, placerea si durerea. Tot ceea ce vede magul isi are radacinile in lumea nevazuta. Trupul si mintea pot adormi, dar magul este mereu treaz. Magul poseda secretul nemuririi. Esenta magului este transformarea!” – Deepak Chopra

Workshopul se adreseaza tuturor celor care vor sa elimine blocajele karmice negative din vietile trecute si care vor sa intre intr-o noua viata, liberi sa evolueze cu bucurie, usurinta si miracole!

Vindecarea karmei egoului cuprinde urmatorii pasi:

  • Purificarea egoului cu ajutorul regresiei;
  • Conectarea la Echipa de Sprijin Divin (ingerii,calauzele spirituale);
  • Actualizarea Sinelui cu ajutorul Razelor Divine;
  • Meditatia Kabbalistica de eliberare a karmei egoului.

Trezirea Magului din noi, implica eliberarea spiritului din capcana slabiciunilor si a conditiilor de viata care nu mai rezoneaza cu modul nostru de a simti si de a fi. Precum alchimistul care stie sa transforme plumbul in aur, asa si Magul stie sa transforme slabiciunile interioare si restrictiile de viata in cele mai pretioase lucruri care exista:  Iubirea si Implinirea.

Prin Calea Magului pasim catre stelele care ne conduc la accesarea celui mai inalt potential al Spiritului nostru.

Invatam sa ne eliberam de interferentele negative care vin din karma acumulata din alte vieti sau din aceasta viata, eliberandu-ne de experientele dureroase sau frustrante.

Karma nu este o pedeapsa cosmica ci un sistem de ghidare care ne indica abaterile noastre de la ordinea universala.

 

Steaua eliberarii de karma egoului

Steaua eliberarii de karma egoului o accesam atunci cand suntem pregatiti sa fim cu adevarat vii si sa trecem de la limitarile egoului la potentialul infinit al spiritului nostru.

Karma egoului apare atunci cand inconstient ne identificam cu corpul fizic si cu experientele de viata prin care am trecut, uitand cine suntem cu adevarat, uitand de planul pentru care am venit in aceasta existenta. Astfel, pierdem atat de multa energie, incat uneori ne simtim avariati si blocati pe marginea autostrazii vietii noastre.Decontaminarea si deconditionarea de karma egoului ne va ajuta sa ne accesam intregul potential spiritual pe care-l avem, facand astfel posibil sa rasara in noi o Viata noua.

Fiti si voi Magii cautatori de stele, care deschid calea libertatii catre o viata plina de miracole.

Fiti si voi noii exploratori ai  Erei Varsatorului care prin setea lor de evolutie cuceresc noi frontiere ale spiritului!

 

Pret: 99 ron

Locurile sunt limitate

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro