Cerasella Pere

Este licentiata in Marketing, in Psihologie si este Formator autorizat.
Urmeaza de multi ani un traseu de cercetare, dezvoltare si crestere personala, dobandind formari si specializari in QiGong, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie.
A facut cursuri si stagii de pregatire in India, Italia, Singapore, SUA, alaturi de maestrii ai energiei si ai vindecarii, dobandind competentele necesare pentru a lucra in domeniul terapiilor alternative.

Este terapeut energetic, specializata in ramura medicinii energetice, numita Pranic Healing, care este practicat in prezent de medici si terapeuti din intreaga lume.
S-a specializat in Pranic Facelift si Body Sculpting, in cadrul "The Image Enhancement Center at Davis Dermatology", Member of the Florida Society of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, USA.
Ca modalitate de a transmite mai departe valoroasa informatie acumulata in domeniul educatiei si vindecarii energetice, a infiintat Institutul Pranic Healing Romania. Practica astrologia de 14 ani si ofera expertiza sa, in consultatiile astrologice, in cursurile de astrologie kabbalistica pe care le preda.

Evenimente

Event Name Data inceperii
Managementul Spiritual al Timpului – Ciclul Mercurian Wednesday, 22 June 2016
Meditatie universala de luna plina Monday, 20 June 2016
Managementul spiritual al timpului Wednesday, 15 June 2016
Eliberarea de karma egoului – atelier interstelar Tuesday, 09 February 2016
Daruiti-va Harta Comorilor! Saturday, 19 December 2015
Ciclurile universale ale succesului Saturday, 24 October 2015