De la povestea eului, la realizarea sinelui

Ti se intampla sa te doara inima si sa ai senzatie de gol in stomac fara nici un motiv? Iti lipseste ceva ce nu poti identifica? Te simti cuprins de un dor pentru ceva nedefinit? Cauti pe cineva care sa te protejeze? Tanjesti dupa o entitate, un loc sau o

Inceput

4 iulie 2017 - 19:00

Sfarsit

4 iulie 2017 - 22:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Ti se intampla sa te doara inima si sa ai senzatie de gol in stomac fara nici un motiv? Iti lipseste ceva ce nu poti identifica? Te simti cuprins de un dor pentru ceva nedefinit? Cauti pe cineva care sa te protejeze? Tanjesti dupa o entitate, un loc sau o experienta despre care nu poti sa spui nimic? Ti se pare ca nimic din ceea ce faci nu poate sa-ti aline aceasta intensa, nepotolita si dureroasa cautare? Ti s-a intamplat sa te simti fara aparare, coplesit de sentimente neimblanzite, uneori teribile, sa simti ca moartea se-nvarte in jurul tau si ca ameninta sa te inghita?

Daca raspunzi afirmativ acestor intrebari esti intr-o criza profunda de transformare, s-a activat in tine nevoia de a ajunge la Sine, la esenta ta divina. Intr-un timp in care ritualurile conectarii cu divinitatea par sa-si fi pierdut stralucirea si forta de atractie, nemultumirea divina din sufletul nostru creste. Atelierul biografic transformativ pe care Lavinia Barlogeanu ti-l propune este axat pe urmarirea impulsului natural de explorare interioara profunda si de transformare, de conectare cu Sinele si de intregire.

Pentru aceasta, e necesar sa-ti cunosti mitul personal, sa-l dedramatizezi, sa iesi din iluzia care te cuprinde si care vrea sa-ti ia locul, sa te transforme intr-un personaj bidimensional, caricatural. Conditia de baza a desfasurarii unei biografieri este aceea de a accepta pactul sinceritatii si de a fi dispus sa deconstruiesti povestile despre tine pe care le-ai inventat ani de-a randul, povesti care au ajuns sa traiasca in locul tau.

Iata cum vom lucra: ne vom spune povestile, le vom analiza, incercam sa ajungem la structura de baza care le-a creat, le vom separa de evenimentele care le-au generat, vom descoperi arhetipurile care se zvarcolesc in ele, vom invata lucruri esentiale pentru intelegerea si dedramatizarea propriilor noastre povesti de viata. Facem confesiuni, analizam, exersam tehnici transformative, apelam la meditatie profunda si imaginatie activa, impartasim vise si incercam sa ne privim in ochii celorlalti ca in niste oglinzi, primim informatii care ajuta desfasurarii optime a procesului de transformare in care patrundem cu totii in mod constient si asumat.

 

Atelierul se va desfasura pe parcursul a 6 sedinte de grup, saptamanale, astfel: 6 iunie, 13 iunie, 20 iunie, 27 iunie, 4 iulie

Mai multe detalii, aici.

 

Pret: 100 ron/intalnire 

Locurile sunt limitate.

 

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro