Daruiti-va Harta Comorilor!

  Doriti sa aduceti schimbari esentiale in viata dvs la acest sfarsit de an, atat din punct de vedere material, cat si spiritual ? Doriti sa stiti ce mai este necesar sa eliminati din viata dvs si pe ce obiective este necesar sa va concentrati mai mult in anul care

Speakers

Inceput

19 decembrie 2015 - 15:00

Sfarsit

19 decembrie 2015 - 18:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

 

  • Doriti sa aduceti schimbari esentiale in viata dvs la acest sfarsit de an, atat din punct de vedere material, cat si spiritual ?
  • Doriti sa stiti ce mai este necesar sa eliminati din viata dvs si pe ce obiective este necesar sa va concentrati mai mult in anul care va incepe ?

Putem aduce schimbari esentiale in viata noastra la acest sfarsit de an atat din punct de vedere material cat si spiritual, daca reusim sa ne prelucram inspirat toate experientele de viata pe care le-am avut in acest interval de timp si sa ne concentram pe prioritatile autentice ale evolutiei noastre.
Se spune ca pentru cei care isi propun anumite obiective la sfarsitul anului si incep sa le puna in practica imediat dupa Anul Nou, acestea se materializeaza intr-o proportie de minim 50%.

Momentele exceptionale ca Solstitiul de Iarna, Craciunul, Anul Nou​ sunt considerate adevarate portaluri energetice in care cerurile se deschid si atunci putem primi mult mai usor Calauzirea si Gratia Divina. Solstitiul de Iarna este, de fapt, ​din punct de vedere astronomic, inceputul no​ului an si se spune ca atunci ​zeii trec „batrani” prin acest portal si apoi ies „tineri”.

Pentru a ne pregati sa renastem, acum este important sa incepem sa ne analizam dorintele, aspiratiile, motivatiile cele mai puternice pe care le avem si sa ne cream apoi Harta Comorilor personala, care sa cuprinda idealurile si valorile cele mai pretioase pe care dorim​ sa le implinim in 2016.

Harta Comorilor este un instrument magic care va va ajuta sa va setati intentiile si sa va armonizati cu fluxurile universale de evolutie in acord cu harta astrologica personala, astfel incat sa le materializati corect si rapid.

 

Cuprins:

– Puterea magica a mintii;
– Cum sa eliberezi intuitia pentru a-ti stabili scopuri inalte;
– Alchimia mentala: forta formelor gand;
– Dezintegrarea gandurilor negative si a programelor negative;
– Incarcarea cu energie spirituala a scopurilor si a obiectivelor, ​pentru o materializare rapida;
– Harta comorilor: stabilirea Planului de Viata in 2016, din punct de vedere material si spiritual.

 

Pret: 150 ron.

Locurile sunt limitate.

Avem rugamintea ca in momentul inscrierii sa ne oferiti urmatoarele informatii (in campul Mesaj), pentru a vi se oferi cateva date astrologice personalizate:

  • data nasterii (zi, luna, an)
  • ora si locul nasterii

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro