Hearfulness Meetup - Gestionarea conflictelor prin tehnica meditatiei

Valoarea muncii depuse de un om nu se poate reduce doar la un salariu, ea implica o dimensiune simbolica esentiala, o speranta launtrica in recunoasterea valorii gesturilor, a implicarii, a prezentei angajatului, precum si a rezultatului obtinut. Angajatul din ziua de azi, confruntat cu nenumarate greutati de natura materiala si

Speakers

Inceput

21 februarie 2017 - 19:00

Sfarsit

21 februarie 2017 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

Valoarea muncii depuse de un om nu se poate reduce doar la un salariu, ea implica o dimensiune simbolica esentiala, o speranta launtrica in recunoasterea valorii gesturilor, a implicarii, a prezentei angajatului, precum si a rezultatului obtinut.

Angajatul din ziua de azi, confruntat cu nenumarate greutati de natura materiala si personala, isi cauta in primul rând identitatea pierduta. Astazi, stresul la locul de munca afecteaza atât mintea si inima, cat si relatiile interpersonale.

Sesiunea “Hearfulness Meetup” din data de 21 februarie 2017, ne propune o tehnica de reflectie si constientizare, care va consta in identificarea nenumaratelor surse perturbatoare si tensiuni relationale susceptibile de a declansa stresul in viata profesionala, precum si modul in care meditatia poate fi o alternativa la eliminarea  acestui stres.

 

Pret: 30 ron 

Locurile sunt limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro