Gabriela Puskas

Gabriela este fondator și managing partner al companiei Performance Group și are la bază o pregătire universitară în domeniul Finanțe - Bănci și un doctorat în Economie.
După o experiență de peste 13 ani în domeniul corporativ bancar, unde a ocupat diferite poziții de conducere, a hotărât să devină antreprenor, și a condus două francize internaționale timp de 14 ani, iar în prezent oferă consultanță în managementul afacerilor, managementul proiectelor și servicii de instruire prin training, coaching și mentoring.

S-a format în domeniul coachingului la Londra, în cadrul școlii lui Sir John Whitmore iar pentru îmbunătățirea continuă a compețentelor sale de coaching a urmat mai multe programe de formare profesională în domeniul NLP, Analiza Tranzacțională, Psihologie Pozitivă, MBTI, Process Communication Model® (PCM), Specialist în activitatea de Coaching (ANC).
În calitate de business coach Gabriela lucrează atât cu antreprenori, companii sau cabinete nou înființate pentru a le ajuta să crească, să-și formuleze strategii, să ia decizii pragmatice, să-și vândă serviciile pe piață, să-și gestioneze serviciile și să-și extindă operațiunile, pentru creșterea notorietății proprii și pentru atragerea de noi clienți. Gabriela este fondatorul și managerul de proiect al evenimentelor Coaching Forum, dedicate analizei pieței de coaching pe diferite verticale de business.

Gabriela este pasionată de experiențele particulare ale oamenilor, are o intuiție și o viziune asupra ceea ce sunt și ce pot obține dincolo de credințele lor. Gabriela practică meditația Sahaj Marg de peste 10 ani, este facilitator și Heartfulness Coach.

Evenimente