Influentele Astrologice ale Cocosului de Foc in 2017

Tu cum ai simtit influentele Maimutei de Foc in 2016? Vrei sa afli ce poti face pentru a obtine SUCCESUL in noul an al Cocosului de Foc ce incepe din 3 Februarie? Traditional, in astrologia chineza Cocosul reprezinta elementul Metal, fiind faza de retragere si oprire a activitatii. In 2017

Inceput

13 februarie 2017 - 19:00

Sfarsit

13 februarie 2017 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Tu cum ai simtit influentele Maimutei de Foc in 2016? Vrei sa afli ce poti face pentru a obtine SUCCESUL in noul an al Cocosului de Foc ce incepe din 3 Februarie?

Traditional, in astrologia chineza Cocosul reprezinta elementul Metal, fiind faza de retragere si oprire a activitatii. In 2017 insa, energia de expansiune si actiune a Focului se opune caracteristicilor normale ale Cocosului, ceea ce poate aduce multe conflicte si situatii tensionate. In ce domenii ale vietii vor aparea aceste probleme, si cat de puternic se vor manifesta ele, depinde doar de harta natala a fiecarei persoane.

 

Ce vei afla la conferinta „Influentele Astrologice ale Cocosului de Foc in 2017” ?

  • Care este stiinta din spatele influentelor astrologice asupra vietii tale si cum este conectata astrologia cu medicina, acupunctura si arta Feng Shui?
  • Pe ce directii de dezvoltare vei putea obtine succesul maxim conform hartii tale natale in 2017? In ce planuri vei resimti cele mai mari dificultati?
  • Cum vor evolua relatiile tale interpersonale si care vor fi principalele obstacole?
  • Este un an potrivit pentru a-ti incepe sau extinde afacerea sau este recomandat sa iti planifici mult mai atent resursele financiare?
  • Cum se modifica influentele Feng Shui ale casei tale in 2017, si care sunt remediile?
  • Care sunt cele mai favorabile luni din anul Cocosului de Foc in care sa iti planifici activitatile importante, si care sunt perioadele pe care sa le eviti?

 

Cum te poate ajuta aceasta conferinta?

  • Intelegand care vor fi principalele tale dorinte si nevoi din punct de vedere astrologic in 2017, iti vei putea planifica activitatile astfel incat sa te bucuri de rezultatele maxime.
  • Aplicand sfaturile Feng Shui pe care le vei primi, vei putea sa iti optimizezi viata si sa reduci influenta eventualelor piedici pe care Cocosul de Foc ti le poate aduce in 2017.

 

Pret: 25 ron. Participantii la conferinta vor beneficia de reduceri la cursurile sustinute de Florian Mincu. 

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro