What about...? Despre Karma

Lumea noastra se schimba intr-un ritm extrem de alert. Viața fiecaruia dintre noi este afectata de stesul cotidian, de goana intre slujba și casa, de nevoia de a excela atât in mediul profesional, cât și in cel personal. Ni se pare ca fiecare zi este mai scurta decât cea dinaintea

Speakers

Inceput

17 februarie 2016 - 19:00

Sfarsit

17 februarie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Lumea noastra se schimba intr-un ritm extrem de alert. Viața fiecaruia dintre noi este afectata de stesul cotidian, de goana intre slujba și casa, de nevoia de a excela atât in mediul profesional, cât și in cel personal. Ni se pare ca fiecare zi este mai scurta decât cea dinaintea ei și ca nu mai avem timp sa facem nimic din ceea ce ne dorim. Ne dorim sa avem timp sa citim o carte, sa dezbatem un subiect care ni se pare interesant, sau pur si simplu sa aflam mai multe informatii despre o tema la care stim ca ne-am gandit.

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” a fost gandit exact pentru a ajuta oamenii sa gaseasca raspunsuri la intrebari pe care poate nu si-au gasit curajul sa le puna, sau nu au stiut de unde sa inceapa cautarea.

Am ales subiecte care ne ajuta sa ne largim aria de cunoastere si perspectiva de intelegere: convingerile, perceptia, yoga, asteologia, feng-shui, medicina vibrationala, ayurveda, karma, mecanica cuantica, samanism, osho, meditatie, mindfulness, reiki si lista continua. Le abordam in notiuni simple, de la istoric si de ce au aprut si pana la ce sunt si care le sunt aplicatiile in lumea de azi.

La aceasta intalnire vom vorbi despre Karma.

Este viata noastra un sir de lucruri predestinate sau avem puterea sa ne schimbam soarta? Pana unde isi duc efectul actiunile noastre in timp? Vom compara parerile despre Karma din diferitele culturi si religii si le vom impartasi si discuta pe ale noastre.

 

Pret: 15 ron

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro