Meditatia Heartfulness - Eliminarea stresului la locul de munca

Cum sa facem fata situatiilor stresante la locul de munca? Mai este oare posibil, in conditiile actuale din lumea tulbure a muncii, sa fim multumiti la locul de munca?   Tipurile de stres la locul de munca, in majoritatea lor trebuie puse in legatura cu situatiile ce provoaca un conflict

Speakers

Inceput

28 martie 2017 - 19:00

Sfarsit

28 martie 2017 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa
  • Cum sa facem fata situatiilor stresante la locul de munca?
  • Mai este oare posibil, in conditiile actuale din lumea tulbure a muncii, sa fim multumiti la locul de munca?

 

Tipurile de stres la locul de munca, in majoritatea lor trebuie puse in legatura cu situatiile ce provoaca un conflict intrapersonal, in cazul aceluia care nu reușește sa le gestioneze, sa le faca fata sau sa le tina sub control.

Conflictul intrapersonal este tensiunea traita in interiorul nostru de fiecare data cand se infrunta in noi așteptari, reactii necorespunzatoare sau insuficiente.

Vorbim despre un conflict interior de fiecare data cand se opun dorinte contradictorii, cand ne lovim de discrepanta intre ceea ce am produs, executat, realizat și modul in care va fi evaluat, minimalizat, respins sau devalorizat rezultatul muncii noastre.

Credem ca este inutil sa invatam sa scapam de vreuna din cauzele, circumstantele ori evenimentele declanșatoare de stres de la locul de munca, deoarece ele vor reaparea mereu, poate chiar și in alt context.

Este mult mai important insa, sa știm cum sa le facem fata, fara a ne lasa antrenati in ceva ce ar putea echivala cu un val uriaș de tensiuni toxice și energivore, acel tsunami interior care genereaza confuzie, tulburari de atentie, și mult stres.

Daca e necesara o schimbare, ea ar consta in a atribui un nou sens muncii, dincolo de rezultatele urmarite și de scopul ei cel mai rapace – profitul!

In aceasta sesiune, vom experimenta cateva metode de diminuare a efectelor daunatoare asupra performantei personale și combaterea stresului la locul de munca prin tehnica de relaxare și meditatie Heartfulness.

 

Pret: 40 ron 

Locurile sunt limitate.


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 40 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro