Meditatia Heartfulness - antrenarea capacitatii de autocontrol

In cadrul acestei intalniri va propunem sa exploram impreuna diferenta dintre experienta directa a lumii exterioare si interactiunea acesteia cu lumea noastra mentala. Mintea noastra are tendinta de a se focaliza intotdeauna asupra lucrurilor care ne deranjeaza in momentul prezent. Mintea ne spune intotdeauna ca trebuie sa schimbam ceva in

Speakers

Inceput

27 iunie 2017 - 19:00

Sfarsit

27 iunie 2017 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

In cadrul acestei intalniri va propunem sa exploram impreuna diferenta dintre experienta directa a lumii exterioare si interactiunea acesteia cu lumea noastra mentala. Mintea noastra are tendinta de a se focaliza intotdeauna asupra lucrurilor care ne deranjeaza in momentul prezent. Mintea ne spune intotdeauna ca trebuie sa schimbam ceva in lumea exterioara pentru a ne rezolva problemele interioare si pentru a fi fericiti sau multumiti de viata.  Singura cale care conduce catre libertatea interioara este confruntarea cu propriile frici, temeri si dorinte.

Practica meditatiei Heartfulness, tehnica de relaxare si auto-observarea ne ajuta sa identificam radacina temerilor si dorintelor noastre, precum si calea catre detasarea de orice rezistenta interioara.  Mintea nu stie sa aleaga, are nevoie de sustinerea anumitor principii care sa o ajute sa dicteze comportamente. Practica meditatiei sau a controlului mental ne ajuta sa ne perfectionam constientizarea si atentia, ceea ce se va dovedi extrem de util in viata de zi cu zi.

 

Cand se foloseste:

  • pentru combaterea convingerilor auorestrictive
  • pentru eliminarea obiceiurilor nedorite, de exemplu amanarea

In ce scop foloseste:

  • pentru calmarea mintii si imbunatatirea concentrarii
  • pentru creste capacitatea de atentie sau autocontrol
  • pentru a ramane ancorati in prezent

Pret: 40 ron


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 40 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro