Meditatie universala de luna plina

Meditatia universala de luna plina reprezinta cel mai important moment de practica spirituala pe parcursul unei luni! Este considerata peste tot in lume o adevarata sarbatoare spirituala, pentru ca atunci energia divina care vine catre pamant este maxima, si ea poate fi asimilata mult mai usor in fiinta noastra, in

Speakers

Inceput

20 iunie 2016 - 18:30

Sfarsit

20 iunie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Meditatia universala de luna plina reprezinta cel mai important moment de practica spirituala pe parcursul unei luni! Este considerata peste tot in lume o adevarata sarbatoare spirituala, pentru ca atunci energia divina care vine catre pamant este maxima, si ea poate fi asimilata mult mai usor in fiinta noastra, in special atunci cand se mediteaza in grup.

Gloria Mintii Iluminate

Acest moment de Luna Plina revarsa pe pamant emanatiile divine ale sefirotului Hod.

Arborele Vietii este alcatuit dintr-un sistem de sefiroti care reprezinta planul divin dupa care a fost creat Universul. Fiecare sefirot din Arborele Vietii reprezinta un generator de energii foarte inalte, care se activeaza la maxim la un anumit interval de timp in corelatie cu Ciclurile Planetare, pentru a sustine procesele de evolutie din Univers.

Sefirotul Hod reprezinta emanatia divina care are misiunea de a creste frecventa de vibratie a intelectului, astfel incat mintea sa atinga progresiv iluminarea. Acest sefirot activeaza capacitatea de a fi releu si de a primi calauzirea necesara prin care sa evoluam in acord cu planul divin pe care ni l-am propus sa-l realizam in aceasta viata.

  • Ne sustine sa ne dezvoltam capacitatea de a ne crea realitatea pe care ne-o dorim cu ajutorul energiei divine si a creativitatii mentale.
  • Ne ajuta sa accesam adevarul pur al vietii noastre, mai ales intr-un anumit domeniu de viata.
  • Ne impulsioneaza sa ne purificam mintea de programele mentale distorsionate si sa ne aliniem la valorile autentice universale.
  • Ne sustine sa ne constientizam blocajele mentale si sa le purificam.
  • Ne elibereaza din valurile karmice pentru a accesa o viziune inalta a sensului vietii noastre.
  • Ne permite accesul la numele divin al sefirotului Hod si la protectia arhanghelului Mihail.

 

Alte aspecte benefice ale Lunii Pline

Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre. Fiecare moment de luna plina a anului pune lupa pe un anumit sector al vietii noastre (personal, familial, profesional, relational, financiar), unde putem sa intelegem mai profund ce e bine si mai ales ceea ce nu este bine, sa constientizam erorile pe care le facem si sa descoperim solutiile cele mai potrivite pentru a ne armoniza cu acel plan al vietii!

 

Luna Plina faciliteaza mult mai usor conectarea la Ierarhia Spirituala.

Daca ne confruntam cu diverse crize existentiale si cerem ajutorul divin in aceasta perioada, putem primi o sustinere speciala pentru depasirea obstacolelor cu care ne confruntam.

 

 Energia spirituala de Luna Plina fiind la maxim, o putem folosi pentru a ne incarca  energetic proiectele si obiectivele noastre pentru ca ele sa se materializeze corect, usor si rapid.

 

Puterea Lunii Pline Hod ne conecteaza la Canalul Abundentei Universale si ne invita sa primim constient acele daruri magice care ne pot ilumina existenta.

 

Pret: 89 ron.

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro