Ritualurile Iubirii, Munay-ki

Universul este viu, are ritm, armonie, flux. Este energie intr-o continua transformare. Totul vibreaza, constiinta rezonand la o anumita frecventa, cristalizata in jurul valorilor. Ancoreaza in viata ta de zi cu zi cele 5 valori care alcatuiesc Universul pentru a vibra la unison cu el! Participa la cele 9 ritualuri incase ca sa

Speakers

Inceput

10 martie 2017 - 18:00

Sfarsit

12 martie 2017 - 18:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Universul este viu, are ritm, armonie, flux. Este energie intr-o continua transformare. Totul vibreaza, constiinta rezonand la o anumita frecventa, cristalizata in jurul valorilor.

Ancoreaza in viata ta de zi cu zi cele 5 valori care alcatuiesc Universul pentru a vibra la unison cu el! Participa la cele 9 ritualuri incase ca sa primesti initierile cu ajutorul carora iti transformi corpul de lumina! Dr. Alberto Villoldo a facut disponibile lumii de azi aceste ritualuri vechi intr-o forma pe cat de accesibila, pe atat de profund vindecatoare.

 • Descarci semintele energetice ale noilor timpuri. Iti reinformezi ADN-ul, corpul tau se regenereaza. Devii mai rezistent la imbolnaviri, procesele de imbatranire incetinesc, te bucuri de mai multa vitalitate.
 • Te adaptezi schimbarilor cosmice actuale, ca sa evoluezi de la Homo Sapiens catre Homo Luminous, specia de oameni despre care profetiile incase vorbesc ca va aparea pe pamant. Sunt oamenii care sunt condusi de iubire si manifesta (materializeaza) din iubire. Devii astfel unul dintre ei.

 

Elibereaza-te definitiv din lanturile fricii si devino doar iubire! Iubire directionata, iubire pusa in actiune prin intentie si vointa. Munay-ki…

 

Anda Ciobanu este practicant samanic, purtatoare de mesa pe linia Alberto Villoldo, Chris Waters, este bucuroasa sa-ti fie ghid acum, in aceasta extraordinara calatorie spirituala, in care te vei intalni cu inima ta, cu tine insuti/insati, in modul cel mai dulce si armonios posibil: ritualurile Iubirii, Munay-ki.

 

A pregatit pentru tine:

 • 6 calatorii samanice incredibil de frumoase, care te vor atinge la coarda sensibila intr-un mod delicat si extraordinar de placut. Vei pasi in Lumea de Jos pentru recuperarea de suflet si in Lumea de Sus pentru refacere de destin.
 • 9 initieri care vor marca o schimbare profunda in viata ta, in sensul ca vei intra pe fagasul devenirii tale.
 • 2 practici de meditatie care te vor insoti de acum inainte in fiecare zi pentru a-ti reface starea de pace interioara si echilibru stabil, indispensabil necesare in aceste timpuri framantate
 • 1 piatra Pi, cea care pastreaza vii in amintirea ta initierile primite. De acum inainte le ancoreaza real si permanent in viata ta. Prin ea, te alaturi liniei de vindecatori din toate timpurile, fiintelor de lumina. De acum inainte, ei vor fi un ajutor discret dar foarte eficient pentru starea ta de sanatate, vitalitate si echilibru.
 • 1 CD cu ritualurile, suportul tau fizic pentru ca sa le poti oferi mai departe celor pe care ii iubesti
 • 1 mapa cu cele necesare daca doresti sa-ti notezi
 • materialele de curs care sa-ti reaminteasca pasii parcursi impreuna si, de ce nu, documentarea necesara daca la randul tau, doresti sa transmiti mai departe aceasta comoara de invataturi care a dainuit peste timp.

 

Acest seminar este o conditie necesara si importanta pentru a putea participa la Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi care va incepe in 2017. Roata Medicinei este un curs complet de dezvoltare personala si spirituala, care te pregateste pentru viata:

 • Iti descifreaza tainele dupa care functioneaza viata si Universul
 • Iti extinzi intelegerea despre lume si oameni, totul capata sens si explicatie.
 • O consecinta deloc de neglijat este ca poti sa ierti, sa accepti si sa iubesti din toata inima
 • te eliberezi din lanturile suferintei din trecut
 • iti eliberezi potentialul creator, cel care te propulseaza spre destinul tau cel mai inalt.
 • te ajuta sa traiesti fericit, implinit, profund impacat cu tine si cu lumea.

 

Ritualurile Iubirii sunt carligele cu care te ancorezi la noile timpuri. Roata Medicinei iti aduce cunoasterea practica si tehnicile prin care participi activ la devenirea ta, in pas cu noile timpuri.

 

Program:

 • vineri, 10 martie 2017, ora 18.00 – 21:30,
 • sambata, 11 martie 2017, ora 9.00 – 21:30,
 • duminica, 12 martie 2016, ora 9.00 – 18.00

 

Recomandam ca hainele pe care le porti precum si perechea de pantofi de interior cu care sa te schimbi, sa fie comode, ca sa te bucuri de libertate de miscare.

 

 

Pret: 500 ron (470 ron pentru cei care au deja piatra PI). Pret early bird inainte de 6 martie: 400 ron (370 ron pentru cei care au deja piatra PI)

Daca doriti sa repetati workshopul, pretul este 225 ron.

Locurile sunt limitate. 

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro