Anda Ciobanu

Anda s-a format ca inginer electronist iar dupa facultate a lucrat pentru 20 de ani in domeniul IT, ca analist-programator, administrator de baze de date Oracle. Dar a simtit mereu ca lumea “reala” este cu mult mai mult decat o percep cele 5 simturi. Mereu a cautat sa descopere si sa inteleaga “mecanismele” dupa care functioneaza Universul si implicit omul. Ce este destinul? Care este menirea unui om?

Astfel, in cautarile sale s-a intalnit cu radiestezia, careia i-a fost fidela pana la aparitia primului copil. Se schimbasera prioritatile, dar conexiunea cu planurile subtile n-a pierdut-o niciodata.

In 2008 a raspuns unei chemari foarte puternice de a explora taramurile samanismului. A plecat in Olanda, la cursurile de samanism organizate de scoala lui Alberto Villoldo. Experienta de acolo a fost deosebit de puternica, fapt care a determinat o schimbare radicala in viata ei.

Prin profesoara pe care a avut-o la curs, a adus aceasta cunoastere in Romania inca din 2009, cand a organizat clasele samanice Roata Medicinei si Caile de vindecare ale samanului, dupa modelul asimilat din Olanda.

S-a dedicat cu multa pasiune acestei cai spiritaule, cu care rezoneaza foarte profund. Face sesiuni individuale de vindecare. Sustine conferinte si seminarii pe tematica samanica atat in Bucuresti cat si in tara. Din 2011 sustine clasele de “Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi”, ducand mai departe cunoasterea dobandita in scoala lui Alberto Villoldo.

“Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi” este un curs complet de formare ca saman urmand traditia de medicina energetica incasa. Aici se dezvolta abilitatile deja existente latent in cei chemati pe aceasta cale spirituala samanica. Prin antrenamentul de la curs, se descopera si constientizeaza alte valente necunoscute pana atunci. Este spatiul energetic menit pentru recuperarea puterii personale.

In sine, “Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi”, este contextul cel mai potrivit pentru vindecare. Se vindeca toti cei care ii trec pragul: atat viitorii samani cat si “pacientii”.

Anda a inteles ca nimic din parcursul vietii sale nu este o eroare. Faptul ca are o experienta atat de lunga si de vasta in domeniul informaticii reprezinta un atu extraordinar in lucrul cu programele mentale umane. A invatat sa-si foloseasca spiritul de observatie, puterea de a patrunde prin analiza, dar si intuitia si simturile.

Evenimente

Event Name Data inceperii
Samanic Spiritual SPA Tuesday, 28 March 2017
Roata Medicinei Sunday, 26 March 2017
Ritualurile Iubirii, Munay-ki Friday, 10 March 2017
Introducere in lumea magica a samanilor Friday, 03 March 2017
Modul de lucru al samanilor – pasirea in infinitate, in afara timpului si a spatiului Wednesday, 24 February 2016
Omul, asa cum este inteles de samani Tuesday, 16 February 2016
Universul din care faci parte, asa cum il percep samanii Wednesday, 10 February 2016