Program de formare in coaching - autorizat ANC

Școala "One 2 Coach" și-a luat angajamentul să fie cu adevarăt Școală. O școală care mai mult va "dezvăța" studentul, ii faciliteaza experiența devenirii și ii susține eforturile deprinderii de abilitați de coaching. Aceste abilitați il vor susține mai departe in relația de coaching.   Beneficii La nivel personal: Majoritatea

Inceput

2 octombrie 2015 - 10:00

Sfarsit

2 octombrie 2015 - 18:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

Școala „One 2 Coach” și-a luat angajamentul să fie cu adevarăt Școală. O școală care mai mult va „dezvăța” studentul, ii faciliteaza experiența devenirii și ii susține eforturile deprinderii de abilitați de coaching. Aceste abilitați il vor susține mai departe in relația de coaching.

 

Beneficii

 • La nivel personal:

Majoritatea iși asumă cu claritate și profunzime responsabilitatea propiei vieți ca o consecintă a procesului de autocunoaștere prin care trec în cadrul programului.

 • La nivel profesional:

O mai bună relaționare în activitațiile pe care le desfasoară în echipe, grupuri și din pozițiile de leaderi, ca urmare a asimilării unui nou mod de interacțiune bazat pe ascultare, care duce automat la creșterea performanței.

 

Cui ne adresăm?

 • Coachi în devenire
 • Traineri si Facilitatori
 • Manageri, Coordonatori de Echipe
 • Profesioniști interesați de interacțiunea tip coaching
 • Antrenori în sport
 • Educatori, profesori, asistenți sociali
 • Medici

Si orice persoana interesata de dezvoltarea interactiunii de tip coaching

Harta Programului

 1. 184 de ore de contact direct cu facilitatorii:
 • 4 Module de 3 zile (vineri, sâmbătă & duminică), între orele 10am – 6pm;
 • 7 Sesiuni de mentoring de grup, între orele 5pm – 9pm;
 • 3 Sesiuni individuale de mentoring(60 min pentru fiecare sesiune);
 • 20 Intâlniri de autocunoaștere & practică supervizată săptămânală între orele 6pm – 9pm.
 1. 180 de ore de activități de studiu individual.
 1. 60 de ore de practică de coaching susținute independent cu minim 5 persoane diferite.

Un total de 364 de ore de pregătire pentru evaluarea finală ANC.

 

MODUL 1 – 02, 03, 04 octombrie

Teme centrale:

 • Tăcere & Ascultare
 • Premise antropologice, filosofice, neurologice si psihologice ale relației de coaching
 • Prezentarea codului de etică ICF, EMCC, ARC

Modulul II: 13,14, 15 noiembrie

Teme centrale:

 • Dialogul de coaching
 • Contractarea relației de coaching

Modulul III: 11, 12, 13 decembrie

Teme centrale:

 • Lucrul cu obiectivele în coaching – modele de stabilire a obiectivelor SMART, ABCDE, etc.
 • Modele de coaching: SFC, ACE FIRST, etc. Coaching la nivelul identitații
 • Convingeri, Valori, Motivație si Schimbare în Coaching

Modulul IV: 29, 30, 31 ianuarie 2016

Teme centrale:

 • Plan de actiune, ajustări, follow-through
 • Abordarea sistemică în coaching
 • Tipare de gândire și acțiune profund înrădăcinate în comportamentele clienților
 • Utilizarea metaforei și a analogiei
 • Organizarea activității de Coaching

Date Mentoring:

12 octombrie • 9 noiembrie • 17 decembrie • 18 ianuarie • 8 februarie • 29 februarie • 14 martie

Indreptat in special spre:

 • Asigurarea unui spatiu de testare a unor idei, abordari sau cai de a deveni plin de resurse,
 • Intelegerea la un nivel profund a relatiei dintre coach si client, ca principal instrument in coaching

 

Investitia în programul de Coaching

4 Module & 7 Sesiuni de mentoring de grup & 3 Sesiuni individuale de mentoring & 20 Întâlniri de autocunoastere & practica supervizata saptamânale, masa de prânz din timpul modulelor si coffee break – plata integrala de 2.677 euro sau 5 rate lunare de 595 euro.

 Sumele sunt finale – nefiind purtatoare de TVA (formarea profesionala este o activitate scutita de la plata TVA)

Accesul la program se face pe baza de mini-interviu cu unul dintre facilitatori.

Numărul maxim de participanți dintr-o grupă este de 15.

 

Testimoniale

Mirel BRAN – corespondent Le Monde

One2Coach a fost o revelație. După ce am întîlnit echipa care face acest curs de coaching mi-am zis ca România are sanse sa devina tara în care am visat atîtia ani sa traiesc. Calitatea oamenilor si a cursurilor pe care am descoperit-o la One2Coach îmi dau încredere ca aceasta noua meserie va avea un viitor surprinzator în România. Dar la One2Coach nu este vorba numai de meserie si de performanta ci înainte de toate de oameni care îsi dau timp si energie pentru a deveni mai buni. Eu am facut lucrurile bine numai atunci cînd am crezut ca prin ceea ce fac lumea poate deveni putin, cît de putin, mai buna. La One2Coach am întîlnit oameni care gîndesc si actioneaza la fel. Ma simt privilegiat ca i-am întîlnit, ei mi-au dat sentimentul ca sînt mai putin singur. La One2Coach nu mergi doar ca sa te antrenezi pentru o noua meserie, este o scoala a vietii în care înveti ca numai daruind vei putea primi.

 

Iolanda STANILOIU – Executive Director Federatia Fundatiile Comunitare din Romania

Programul de formare în coaching de la 12Coach a însemnat închiderea unui ciclu de căutare-învățare de sine și deschiderea unei noi spirale în drumul meu către mine însămi.

Ani de zile am bântuit felurite poteci ale cunoașterii, dar abia cînd am ajuns să ucenicesc în coaching, am ȘTIUT ce înseamnă prezenţă, conştienţă şi responsabilitate de sine. Coachingul este o artă care se învață, se trudește și se cizelează în timp, prin practică, dar marele său dar nu este cantitatea de informații pe care o dobândești, ci faptul că eliberează tot ceea ce este deja înlăuntrul tău, cunoscut dar NEȘTIUT, într-un loc tainic în care înţelepciunea se întâlneşte cu libertatea interioară.

Coachingul mi-a adus claritate, simplitate şi sens într-o viață și o carieră marcată mereu de urgenţă, entropie şi criză, cam la fel ca şi istoria ultimilor decenii. Acum ştiu cine sunt, nu mai am nevoie să mi-o spună nimeni altcineva.

Mulțumesc dragilor mei mentori de la 12Coach pentru bucuria împărtășirii minunii de A FI, AICI și ACUM și grația de a da mai departe, cu generozitate nesfârșită, dar din darul lor!

Teodora TODORAN – Program Manager Wipro BPO

Sunt Coach. Si mai sunt absolventa a scolii One2Coach. Desi stiu ca tendinta generala e ca astfel de formari sunt catalogate ca doar o alta scoala de formare, o alta diploma, ba chiar ca e doar pentru a ne completa “colectia de certificate”, cred si simt ca Nu se aplica aici.

One2Coach este acea scoala, este programul pentru mine, pentru suflet, pentru ce ma asteapta in viitor si viitorul incepe in secunda imediat urmatoare.

Scriind acum despre experienta traita in timpul si dupa parcurgerea programului, realizez ca nu pot expune procesul prin care am trecut. Il pot descrie, insa procesul nu are litere, transformarea se vede si se simte. Este acel program care iti delimiteaza etapele vietii: viata mea inainte de One2Coach si cea de acum. E ca si cum pleci la drum in multime, esti si TU printre ei, nimic nu te diferentiaza (poate doar Egoul) … insa la un moment dat, trecand prin programul 12Coach, simti, dar mai ales simt si ceilalti ca esti diferit. Lumea se raporteaza altfel la tine, pentru cat tu nu mai esti tu, esti o versiune mai buna a ta, in fiecare moment viitor, adica de la o secunda la alta. Eu sunt inca in proces, e un program care incepe si ramane cu tine. E un proces continuu de transformare.

Calin MUGUREL – Nikon DSLR Engineer

Prima mea întâlnire cu 12Coach s-a dovedit a fi foarte frustrantă. După prima jumătate de zi în compania facilitatorilor mă simţeam gol, vulnerabil şi am vrut să plec, totuşi ceva mi-a spus să stau şi am rămas, ca mai târziu să mă descopăr pe mine şi să cunosc oamenii minunaţi şi magici ai acestei şcoli. Am învăţat să mă dezvăţ, să conştientizez piedicile pe care mi le pun singur, să realizez că viata se întâmplă pentru mine. De la Monica am înţeles ce înseamnă să ai coloana vertebrală şi elegantă, de la Horea cum arată înţelepciunea şi să-mi permit să fiu copil, de la Olga – puterea spiritului liber, de la Cristi – energia şi jocul, de la Roxana că toate au timpul lor precis! împreună m-au învăţat că nu toate golurile ”trebuiesc” umplute cu zgomot şi că liniştea şi pauza fac loc creaţiei si claritătii.

Catrinel Dragomir – Specialist Marketing

“Pentru mine, One2Coach e un laborator de incercari pentru a trai frumos. Structura, elementele de teorie, chiar si „regulile jocului” din cadrul cursului sunt, de fapt, pretexte care mi-au indreptat privirea catre esenta mea. Apoi, usor, ca prin farmec, aflandu-ma pe mine, i-am aflat pe Oameni. Am invatat de la echipa One2Coach sa eliberez esenta si sa ma bucur de parfumul ei si mi-am propus, ca prin jocul de oglinzi, Coaching, sa daruiesc asta si altor Oameni. Multumesc! “

Violeta Dinca – Antreprenor

Cursul de formare in coaching din cadrul scolii 12Coach: o oaza de profesionalism, solicitudine si generozitate. Mediul perfect pentru formare profesionala, invatare si autocunoastere prin relationare. O echipa de traineri excelenti, cu standarde inalte si personalitati carismatice; fiecare clipa petrecuta in prezenta lor e valoroasa in sine. Oricat de mari ti-ar fi asteptarile, aici iti vor fi depasite.

Gabriela Tanase – Director General&Partener

Am știut de la început că ființa mea a ales să fie prezentă în acest curs de coaching. Cursul ca întreg mi-a adus o noua perspectivă asupra procesului de coaching în sine. Am realizat că a face coaching presupune SĂ FII COACH. Superb procesul de a crea coach-ului din mine! Acum pot spune ca SUNT COACH și din acest FEL DE A FI aleg să fac coaching cu clientii mei.

Multumesc Olgăi pentru trăirile din timpul meditațiilor. Multumesc pentru acest curs revelator pentru construcția COACHULUI din mine.

Mihaela Popa – HR Manager

Școala altfel … așa îmi place sa numesc Scoala de Coaching – 12 Coach. Sa treci prin acest program este o experiența unica. Te descompune in bucăți, după care cu migala te învață sa te reinventezi, recalibrezi si in final sa te repoziționezi. Mi s-a întâmplat si mie, le sunt recunoscătoare întregii echipe. Fiecare dintre ei sunt diferiti si toți împreuna sunt un întreg care dau strălucire cursanților. In rest e vocatie, autenticitate si prezenta in relatia cu clientul.Recomand cu caldura 12 Coach. Mihaela Popa, HR Manager – Wipro Romania, absolvent 12 Coach, 2015.

 

 

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj