Horea Murgu

"La începutul anilor 2000 (ușor târziu !?!) l-am descoperit (din cărți) pe Tim Gallwey apoi, imediat pe Thomas Leonard, care încă trăia. Exact în anul când Leonard a plecat din lumea asta a apărut pentru mine oportunitatea înființării Coaching Institute (2003). Am învățat cu primele serii de formare, din fericire cu un mare maestru: Alain Cardon. M-am mai dezvățat de multele metehne intelectuale și am mai pus ordine în ”amintirile” (citește telenovelele) unui individ, atunci de peste 50 de ani, care făcuse și pățise multe, multe, dar viața sa nu avea carenă, sonarul nu evalua adâncimile pe unde naviga. … Au urmat alte și alte formări, întâlniri (mai ample sau mai fulgurante) cu mari maeștri în coaching (Juli Hay, Stanislas d'Airames, Roger Greenaway, Kaifi, Sandra Wilson, Ginger Lapid-Bogda, Robert Dilts, John Whitmore, Nandana Nilson … până la recentele cu Norbert Apter sau David Clutterback) dar și multe întâlniri cu oameni, clienți cum se zice, până m-am mai aflat chiar și pe mine însumi ca maestru (!?!), după atâtea ore de ”autocunoaștere”.

Drumul - mi-e clar acum - nu are un sfârșit (altul decât cel fizic, poate) dar e atât de pasionant. La fiecare cotitură a potecii vezi alte și alte peisagii, te însoțești în călătorii cu alți parteneri de drum. Rămâi în dialog cu ei și cu tine. Contempli și participi la Viață."

Coach certificat ICI
Presedinte, Coaching Institute (2004 – 2011)
Training intensiv in coaching sistemic
AT Business Coach, Robert Dilts/ Coaching at the Identity Level, NLP Master Practitioner&Coach, Zig Ziglar Accredited Trainer
Presedinte si fondator al Romanian Coaching Association (2008-2009, 2011-2012)
Peste 1500 de ore de coaching individual si de echipa (2007-2014)

Evenimente

Event Name Data inceperii
Coach In, Coach out Thursday, 12 November 2015
Program de formare in coaching – autorizat ANC Friday, 02 October 2015
Prezentare program de formare in coaching, acreditat ANC Wednesday, 16 September 2015
What about… Coaching? Thursday, 10 September 2015