Samanic Spiritual SPA

Cum iti creezi starea “SPA”, cum pasesti in sincronicitate? Este ceea ce Anda Ciobanu doreste sa impartaseasca cu tine, intr-o succesiune de intalniri de grup de lucru, ca un antrenament la sala. Pas cu pas, deprinzi abilitatea de a te detasa de “probleme” si dobandesti capacitatea de a le vedea

Speakers

Inceput

28 martie 2017 - 18:30

Sfarsit

28 martie 2017 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Mind Spa

Cum iti creezi starea “SPA”, cum pasesti in sincronicitate?

Este ceea ce Anda Ciobanu doreste sa impartaseasca cu tine, intr-o succesiune de intalniri de grup de lucru, ca un antrenament la sala. Pas cu pas, deprinzi abilitatea de a te detasa de “probleme” si dobandesti capacitatea de a le vedea doar ca pe niste ocazii de a evolua, ca sa te bucuri de reusita! Traiesti tot mai des starea “SPA”.

De ce grup de lucru, pe cat posibil, cat mai constant? Grup, pentru ca energia de grup sustine mult mai bine procesul de transformare. Constant, pentru ca schimbarile pe care doresti sa le aduci in viata ta, “obiceiurile fericirii sau ale maiestriei”, ca sa devina reflexe, se “instaleaza” printr-un antrenament ritmic, perseverent. Intervalul minim necesar este de 28-29 de zile calendaristice (un ciclu lunar). Concret, recomandabil este sa iti aloci timp pentru 5 zile de marti, succesiv. Marti este ziua lui Marte, ziua actiunii.

 

Pentru ce este bun acest seminar-antrenament Samanic Spiritual SPA?

Ca sa poti aduce imbunatatiri stilului tau de viata este util sa afli intai de ce lucrurile nu functioneaza asa cum iti doresti, cum remediezi si ce pui in loc, cum si cu ce schimbi.

Participand la acest seminar vei intra in contact cu legile care guverneaza cu adevarat viata si Universul. Vei intelege mecanismele crearii realitatii pe care o traiesti. Vei deveni capabil sa iti faci ajustarile necesare astfel incat sa incepi sa traiesti asa cum iti doresti.

 

Informatia cu care intri in contact, precum si exercitiile practice la care participi:

 • te ajuta sa eliberezi eficient din stresul acumulat de ani de zile;
 • regleaza fiziologia intregului corp, declansand procese de curatare si detoxifiere;
 • activeaza zone cerebrale raspunzatoare pentru relaxare, crestere si regenerare;
 • tese noi conexiuni neuronale care te conduc catre ceea ce iti doresti;
 • prin accesarea perseveneta a noilor cai neuronale, cele vechi, care te-au condus catre esec (nemultumire), sunt abandonate;
 • te ajuta sa intelegi importanta obiceiurilor bune, “obiceiurile fericirii sau ale maiestriei”, cele care te aduc treptat mai aproape de persoana care doresti sa fii;
 • te ajuta sa instalezi “obiceiurile fericirii sau ale maiestriei”, pentru a mentine ceea ce ai castigat in aceste intalniri;
 • iti cresc nivelul stimei de sine si al increderii in fortele proprii;
 • te ajuta sa-ti imbunatatesti relatia cu tine si cu ceilalti;
 • iti dau accesul la resurse din tine, ramase latente pana acum, dezvaluind tot mai mult din potentialul tau;
 • te fac sa te indragostesti de tine si de viata;
 • reprezinta acel tip de experiente capabile sa schimbe destine.

Cu toate acestea, ele nu sunt tratamente medicale, psihologice sau de alta natura medicala si nu le inlocuiesc pe acestea. Nu ofera diagnostice medicale si nu le rezolva. Ceea ce afli si exersezi in aceste ocazii tin mai degraba de preventie si mentinerea sanatatii la toate nivelele (fizic, emotional, mental).

 

Etapele pentru Samanic Spiritual SPA

Pentru ca “Ochii vad numai ceea ce mintea este pregatita sa inţeleaga.” (Henri Bergson), in prima parte a fiecarei intalniri se expun informatii teoretice care creeaza contextul pentru exercitiile practice din a doua parte.

La fiecare intalnire saptamanala de marti, veti parcurge etapele practice care urmeaza. Prezenta Andei discreta alaturi de tine reprezinta un suport de incredere, un prieten tacut. Fii atent la ritmul respiratiei ei si asculta melodia inimii tale. Incetul cu incetul, cu fiecare pas pe care il veti strabate impreuna:

 • Vei descoperi lucruri nebanuite despre tine. Vei intelege ce anume te scoate din starea ta de echilibru. Devii constient cum iti risipesti energia vitala si ajungi in starea de epuizare, frustrare, nemultumire, depresie. Iti observi murmurul continuu al mintii si inveti sa il directionezi asa incat sa te serveasca. Este etapa de “SAUNA
 • Incepi sa constientizezi ce mostenire cari in spate si din ce este ea alcatuita. Te vei debarasa de vechile limitari, ca de niste haine grele si ponosite, care nu mai au legatura cu realitatea pe care o traiesti acum. Etapa de “PEELING” sau exfoliere, decojire.
 • Te vei privi in oglinda alcatuita din visurile tale si le vei proba pe rand, ca pe niste tinute de mare gala. Vei alege ce ti se potriveste cel mai bine in acest moment din viata ta. Mai mult decat atat, vei proba pasii de dans care se armonizeaza cel mai bine cu stilul tau, cu nazuintele tale. Este Dansul Vietii Tale. El te va hrani, iti va iriga mintea si corpul pana cand aspiratiile tale devin realitate. Il vei exersa astfel incat sa devina reflex, pana cand va face parte intim din ritmul tau interior. Dezvolti astfel reflexul de a fi fericit. Este etapa de “MASAJ” sau hidratare si remodelare.
 • Acum esti gata sa urci pe scena, sa impresionezi publicul si pe tine insuti cu prestatia ta si sa culegi ovatiile la scena deschisa! Etapa de “TONIFIERE si BALSAM” sau devenire.

 

Program: martea, o data la doua saptamani

Pret: 70 ron/intalnire

Locurile sunt limitate.

 


Formular de inregistrare cu plata online

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

De unde ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Pretul unui bilet este 70 RON.

Nr. Bilete (obligatoriu)

Vei fi redirectionat catre pagina de plati securizata a mobilpay.ro

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro