Seminar Constelatii familiale sistemice

“ Viaţa fiecăruia dintre noi este condiţionată de destine şi sentimente care în realitate nu ne aparţin; chiar şi bolile grave, dorinţa de moarte şi problemele legate de propria profesie pot aparţine iritaţiilor din sistemul familial, şi pot fi aduse la lumină prin procesul constelaţiilor familiale”. Bert Hellinger   Constelaţiile familiale sistemice reprezintă un

Speakers

Inceput

26 septembrie 2015 - 09:00

Sfarsit

27 septembrie 2015 - 19:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

“ Viaţa fiecăruia dintre noi este condiţionată de destine şi sentimente care în realitate nu ne aparţin; chiar şi bolile grave, dorinţa de moarte şi problemele legate de propria profesie pot aparţine iritaţiilor din sistemul familial, şi pot fi aduse la lumină prin procesul constelaţiilor familiale”.

Bert Hellinger

 

Constelaţiile familiale sistemice reprezintă un pas foarte important în calea creşterii interioare. Conform lui Bert Hellinger, acestea sunt o metodă pentru rezolvarea conflictelor şi a nevrozelor, adeseori prezente în câmpul relaţional.

Persoanele care au experimentat constelaţiile familiale pot observa câtă energie este prezentă în această metodă, câtă putere de vindecare şi înţelegere pot avea.

“Am putut constata un lucru foarte important, la finalul fiecărui seminar pe care îl ţin, văd în persoane o lumină diferită decât cea pe care o aveau la început, o nouă conştiinţă şi o energie ce radiază în ochii lor. Mulţi mă contactează ziua următoare sau în celelalte zile pentru a-mi spune că au observat schimbări imediate în ei însuşi şi în persoanele cu care relaţionează, sau în persoanele implicate în constelaţie.”  Deva Krishna

 

Cine poate beneficia?

  • Cine simte că trăieşte o situaţie care nu îi aparţine.
  • Cine simte că are anumite greutăţi, este blocat.
  • Cine simte că nu este în rolul potrivit, cine are ceva suspendat sau nerezolvat care îi condiţionează viaţa.
  • Cine are dificultatea de a relaţiona cu unul sau mai mulţi membri ai familiei, de exemplu “cu tatăl , cu mama, cu sora sau fratele, cu partenerul/a sau soţul/soţia…” etc.
  • Cine are dificultati la locul de munca sau in studii.
  • Cine are disconforturi fizice sau boli.

 

Numar minim de constelatii: 12

Numar maxim de constelatii: 16

Pret: 300 ron sau 200 ron (cei care doresc sa fie personaje)

 

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro