Deva Krishna

DEVA KRISHNA este un mistic, nascut in Egipt intr-o familie crestina. La varsta de 19 ani s-a mutat in Italia, unde a inceput parcursul sau de cautare spirituala. A abordat meditatia si a avut parte de o lunga perioada de practica si formare. A practicat pentru multi ani Bardo; “meditatia din cartea Tibetana a Mortilor asupra vietii, mortii si renasterii”.

A primit invataturile Maestrului Iluminat Osho si pe parcursul cautarii sale, a trait experienta mistica a trezirii spirituale in prezenta unui Maestru Iluminat. Din 2006 conduce grupuri de meditatie, satsang si seminarii de crestere interioara, impartasind viziunea si experienta sa legata de trezirea spirituala, constiinta si de adevar. Transmite si preda metode de vindecare si discipline holistice. Din 1991 locuieste in Italia iar din 20 Martie 2015 pana astazi a tinut numeroase seminarii de crestere interioara, workshopuri experientiale, seri de meditatie, satsang si terapii individuale in Romania.Lucreaza cu tehnicile de meditatie, constelatiile famliale sistemice, Reiki si alte discipline holistce, precum si cu terapiile individuale.

A fost in Tibet in retrageri spirituale in manastirile tibetane, a studiat Ayurveda in India si Nepal, a calatorit in Europa si in Africa intrand in contact cu alte culturi, traditii si obiceiuri diferite. Deva Krishna ne invita pe toti catre trezirea constiintei, iesirea din automatizari si catre trairea unei vieti meditative exprimandu-ne la maxim propriul potential creativ si capacitatea innascuta a constiintei interioare.

“Suntem in viata pentru a fi fericiti, a iubi, a celebra, a experimenta si pentru a cunoaste adevarul. Constiinta este parte din noi, este profund legata de existenta noastra, este intrinseca, este oglinda sufletului nostru. Si ar fi suficienti cativa pasi pentru a recunoaste cine esti, pentru a-ti recunoaste potentialul si pentru a retrezi Divinitatea care este in tine”. DEVA KRISHNA

Evenimente

Event Name Data inceperii
Armonia si echilibrul in relatii Saturday, 07 November 2015
Tattva Reiki-primul nivel Friday, 02 October 2015
Seminar Constelatii familiale sistemice Saturday, 26 September 2015
Prezentare Tattva Science – Vindecarea si cresterea interioara Wednesday, 09 September 2015
Workshop experiential: armonia si echilibrul in relatii Saturday, 20 June 2015