Tattva Reiki-primul nivel

Ce este Reiki? Reiki este o metodă de vindecare naturală descoperită de călugărul Mikao Usui în Japonia, la începutul secolului trecut. Este o metodă de canalizare şi transmitere a energiei universale, care în conexiune cu energia vieţii, permite echilibrarea şi armonizarea energiilor la nivel fizic, mental şi emoţional, și restabileşte echilibrul

Speakers

Inceput

2 octombrie 2015 - 19:00

Sfarsit

4 octombrie 2015 - 19:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Ce este Reiki?

Reiki este o metodă de vindecare naturală descoperită de călugărul Mikao Usui în Japonia, la începutul secolului trecut. Este o metodă de canalizare şi transmitere a energiei universale, care în conexiune cu energia vieţii, permite echilibrarea şi armonizarea energiilor la nivel fizic, mental şi emoţional, și restabileşte echilibrul natural între minte-corp şi spirit.

Reiki nu este o religie, nu este o formă de magie, o ideologie filozofică sau politică şi bineînţeles nu este, în nici un caz, un substitut al medicinei oficiale.

 

De ce Tattva Reiki?

Această extraordinară terapie de vindecare naturală este îmbunătăţită cu introducerea abordării Tattvadevenind astfel o metodă meditativă. Tattva foloseşte energia inimii care este sursa principală a vindecării; Călugării (Lama) Tibetani predau şi afirmă că inima este singurul centru prin care are loc adevărata vindecare. Mai bine zis, vindecarea se găseşte în centrul inimii care trebuie activat.

Tattva observă trei puncte esenţiale:

  • Energia universală este peste tot, în jurul nostru.
  • Energia noastră vitală este mereu prezentă şi disponibilă în mari cantităţi.
  • Energia inimii este centrul unde se găsește înţelegerea şi adevărata vindecare, dar este un loc neexplorat şi adesea inactiv.

Tattva Reiki este metoda care activează centrul inimii şi stabileşte conexiunea între cele trei puncte, esenţiale pentru vindecarea şi creşterea spirituală.

Tattva Reiki este o terapie naturală şi este o disciplină holistică practică ce devine un instrument pentru: îngrijire – vindecare – înţelegere – explorare –intensificarea şi întărirea energiei – cunoaşterea de Sine – creşterea gradului de conştienţă –evoluţia spirituală.

 

Ce se întâmplă la primul nivel?

 

Cu primul nivel se transmite energia de vindecare poziţionând uşor mâinile pe propriul corp sau pe corpul altcuiva, pentru a putea readuce echilibru şi armonie la nivel fizic, mental, emoţional şi spiritual.

Ȋn decursul primului nivel se primeşte iniţierea devenind “canal pe viaţă”.

Fiind iniţiat, înveţi cum să canalizezi şi să transmiti Energia De Viaţă Universală a Tattvei Reiki pentru susţinerea, îngrijirea şi vindecarea proprie şi a celorlalţi.

Tattva Reiki este practicată ca şi o formă de meditaţie a inimii, extrem de simplă şi puternică în eficienţa sa de a duce energia practipantului sau a celui ce primeşte în spaţii profunde de relaxare, acceptare şi conştiinţă.

 

DETALII PRACTICE:

Deva Krishna va vorbi în limba italiană. Se va asigura traducere.

 

Când?

Vineri,     2 octombrie: 19:00 -21:00;  Se primesc cele patru iniţieri

Sâmbătă, 3 octombrie: 09:00- 19.00; Curs teorie şi practică

Duminică, 4 octombrie: 09:00-19:00; Curs teorie şi practică

 

 

Contribuția de participare pentru primul nivel:   480,00 Lei, cuprinzând:

  • Fascicul curs primul nivel de 36 pagini
  • Un număr de 2 CD-uri cu muzică Reiki şi de Meditaţie

 Numărul maxim de participanţi 10 persoane.

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro