Universul din care faci parte, asa cum il percep samanii

„Practicile de vindecare ale Pastratorilor Pamantului se bazeaza pe ideea ca este necesar sa ne realiniem pe noi insine cu natura si sa ne punem in echilibru pentru ca sanatatea si vitalitatea noastra naturala sa revina.” - Alberto Villoldo, Ph.D Este primul din seria de 3 conferinte "Introducere in lumea magica

Speakers

Inceput

10 februarie 2016 - 18:30

Sfarsit

10 februarie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Life Design

„Practicile de vindecare ale Pastratorilor Pamantului se bazeaza pe ideea ca este necesar sa ne realiniem pe noi insine cu natura si sa ne punem in echilibru pentru ca sanatatea si vitalitatea noastra naturala sa revina.” – Alberto Villoldo, Ph.D

Este primul din seria de 3 conferinte „Introducere in lumea magica a samanilor”.

Universul are structura si legi care il guverneaza. Totul este o constiinta divina care se auto-creaza si auto-experimenteaza continuu. Oare cat de important este pentru tine sa cunosti felul in care functioneaza Universul din care faci si tu parte? Te-ar ajuta oare sa te intelegi mai bine pe tine? Sau pe cei de langa tine?

Dincolo de toate aparentele, exista un „nevazut”. Cum ajungi sa-l percepi? La ce ti-ar servi daca „ai stii”?

Se spune „Cere si ti se va da! Cauta si vei afla! Bate si ti se va deschide!” Tu stii CUI sa ceri? Stii CE cauti? Stii UNDE sa bati?

Iata la ce fel de intrebari conferinta aceasta iti aduce niste posibile raspunsuri, asa cum sunt vazute din perspectiva samanica.

De ce samanica? Samanii sunt ghizii spirituali ai umanitatii de la inceputurile ei. Samanul este cel care se conecteaza cu Spiritul pentru a aduce raspunsurile necesare comunitatii pe care o serveste. Samanul care face lucrurile „digerabile” pentru membrii comunitatii, le „traduce” asa incat sa fie usor de inteles si lesne de aplicat. Samanul este persoana care ajuta la integrarea armonioasa a grupului asupra caruia vegheaza in fluxul divin al curgerii vietii.

Prin ceea ce voi initia, voi crea contextul din care tu singur(a) sa-ti extragi raspunsurile. Eu doar voi facilita experienta ta si te voi asista in aceste procese de cautare de sine.

Iata care sunt subiectele abordate:

Voi vorbi despre procesul de facilitare, ca proces de recuperare a putereii personale si detectam modurile in care o cedam altor persoane.

Cum ne detasam de dependentele fata de alte persoane?

In ce consta magia, cum si de ce functioneaza?

Cum o folosim constructiv in slujba noastra?

 

Ca sa devenim in mod autentic si constient creatorii propriilor noastre vieti, avem nevoie sa intelegem Universul din care facem parte. Samanismul vine cu raspunsuri clare:

– din ce este alcatuit;

– cum functioneaza;

– care sunt legile care il guverneaza.

 

La sfarsit, vei primi materiale scrise, care sa-ti fixeze informatiile aflate.

Urmatoarea conferinta din ciclul „Introducere in lumea magica a samanilor” este marti, 16 Februarie 2016 si are ca subiect „Omul, asa cum este inteles de samani”.

A treia conferinta din ciclul „Introducere in lumea magica a samanilor” este miercuri, 24 Februarie 2016 si are ca subiect „Modul de lucru al samanilor – pasirea in infinitate.”

Ciclul de conferinte cu caracter preponderent teoretic „Introducere in lumea magica a samanilor” se incheie cu un SEMINAR INTRODUCTIV si INTENSIV de PRACTICA SAMANICA, din 26-28 Februarie 2016.

 

Pret: 49 ron

Locurile sunt limitate

 


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro