What about...? Astrologie

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea. Astrologia este una dintre cele mai vechi stiinte. Inca de la inceputurile civilizatiei, observarea miscarii

Speakers

Inceput

25 mai 2016 - 19:00

Sfarsit

25 mai 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea.

Astrologia este una dintre cele mai vechi stiinte. Inca de la inceputurile civilizatiei, observarea miscarii astrelor pe cer a fost fascinanta si a fost asociata cu diferite situatii concrete care se petreceau in viata de zi cu zi. Peste tot in lume exista vestigii arheologice construite pe baza unor foarte exacte calcule astronomice, in functie de pozitia astrelor la un moment dat.

Ideea pe care se bazeaza astrologia este ca universul este unitar, ca suntem toti legati intre noi si cu tot ce e din jur. Desi filozofiile si religiile antice stiau, doar in secolul XX si stiinta a acceptat acest lucru, dupa descoperirile facute in domeniul fizicii cuantice.

In diverse culturi, astrologia a capatat variante specifice, dar ideea principala in toate versiunile este ca o persoana este influentata pe parcursul vietii de pozitia astrelor la momentul nasterii ei.

 

Cel mai corect s-ar putea explica importanta astrologiei daca ne inchipuim viata ca pe un fluviu care curge diferit pe diferitele lui sectoare, parcurgand peisaje diferite si interactionand cu alte elemente de mediu. Nu inseamna ca se va intampla cu siguranta un anumit lucru, ci ca – in functie de momentul vietii – anumite situatii vor fi mai potentate.

Pentru unii oameni aceasta predispozitie este importanta, si ii ajuta sa-si planifice actiunile in concordanta cu fluxul curent, pentru a profita de situatii favorabile si a le evita pe cele defavorabile.

Elementul principal in studiul astrologiei este harta natala, care arata pozitia planetelor si a relatiilor dintre ele la momentul nasterii si este impartita in 12 case, fiecare guvernand un anumit sector in relatia individului cu societatea si cu el insusi. Caracteristicile zodiilor, pozitia planetelor si relatiile dintre ele formeaza un tablou care ajuta nativul sa se cunoasca si sa-si gestioneze mai bine talentele si slabiciunile.

Elementele principale ale hartii natale si modalitatile de interpretare a acesteia sunt prezentate in conferinta What About…? Astrologie

 

Pret: 15 ron

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro