What about...? Constiinta

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea. Constiinta este unul dintre termenii cei mai folositi in domeniul spiritualitati, desi o definitie clara

Speakers

Inceput

30 martie 2016 - 19:00

Sfarsit

30 martie 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea.

Constiinta este unul dintre termenii cei mai folositi in domeniul spiritualitati, desi o definitie clara si unanim acceptata pentru aceasta nu pare sa existe. Diferitele scoli filozofice au propriile expuneri despre constiinta, medicina alopata incearca sa ocoleasca termenul si uneori chiar il confunda cu ‘constienta’, doar mecanica cuantica pare sa aduca dovezi masurabile despre existenta ei.

Cateva puncte de vedere despre ce este constiinta si discutii pe marginea semnificatiei si importantei termenului, la What about…?

 

Pret: 15 ron

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro