What about...? Epigenetica

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea. Cercetarile despre cum functioneaza corpul uman au facut pasi uriasi o data cu dezvoltarea tehnologiei

Speakers

Inceput

8 iunie 2016 - 19:00

Sfarsit

8 iunie 2016 - 21:30

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea.

Cercetarile despre cum functioneaza corpul uman au facut pasi uriasi o data cu dezvoltarea tehnologiei care a facut posibila analiza celulelor la scara microscopica. Astfel, au fost puse in evidenta genele si cromozomii si s-a studiat functionarea si efectele lor asupra dezvoltarii si evolutiei corpului uman.  Genele sunt transmitatori ai caracteristicilor de la parinti la copii si pana nu demult, oamenii de stiinta credeau ca ele nu se schimba decat foarte rar, prin mutatii genetice. Insa, studii relativ recente arata ca genele pot fi influentate de factori de mediu sau de emotii si ca aceste schimbari pot fi transmise chiar si copiilor. Inca la inceput de drum, epigenetica studiaza aceste mecanisme si aduce o abordare noua pentru intelegerea procesele de imbolnavire si vindecare.

 

Pret: 15 ron

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro