Workshop experiential: armonia si echilibrul in relatii

Relaţiile sunt o temă centrală în viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, ne găsim în fiecare zi interacţionând cu noi înşine şi cu ceilalţi. Puteţi observa de câte ori sunteţi în conflict în relaţiile voastre, simţindu-vă inconfortabil, cu gânduri negative şi emoţii nedorite. Poate ceva lipseşte în

Speakers

Inceput

20 iunie 2015 - 09:00

Sfarsit

21 iunie 2015 - 19:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

Conscious Living

Relaţiile sunt o temă centrală în viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, ne găsim în fiecare zi interacţionând cu noi înşine şi cu ceilalţi.

Puteţi observa de câte ori sunteţi în conflict în relaţiile voastre, simţindu-vă inconfortabil, cu gânduri negative şi emoţii nedorite. Poate ceva lipseşte în relaţie, oricare ar fi aceasta: cu partenerul, cu copiii, cu părinţii, cu prietenii, cu colegii de muncă sau chiar cu voi înşivă.

Vă puteţi întreba acest lucru: ce lipseşte în relaţiile mele? Poate lipseşte iubirea? Adevărata iubire spirituală? Relaţionez cu mine însumi şi cu ceilalţi cu iubire sau cu judecăți, comparaţii, gelozie, invidie, limite şi frică, cu sentimentul de superioritate sau inferioritate, cu orgoliu, cu aşteptări?

Ȋn acest seminar experienţial de grup, vei putea explora lumea ta interioară, printr-un proces terapeutic meditativ care te va ajuta să îţi descoperi dinamicile şi condiţionările ce te împiedică să îţi trăieşti relaţiile într-un mod sănătos, armonios şi echilibrat.

Vei putea experimenta şi dimensiunea inimii spirituale, unde locuieşte iubirea universală, înţelegerea şi compasiunea, pentru a te întoarce la a fi tu însuţi şi pentru a-ţi trăi relaţiile total, intens, cu echilibru şi armonia iubirii necondiţionate.

Workshopul este deschis atât persoanelor care sunt într-o relație de cuplu, cât și persoanelor singure.

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro

Pret: 350 ron. Reducere: 300 ron in cazul in care vii cu un prieten/prietena (redus 15% pentru fiecare) Locurile sunt limitate.

Inscrie-te!