Speakers

Anil Chandwani

With over 23 years of experience being a meditator and teacher of meditation, Anil Chandwani possesses unique skills in his ability to translate and teach meditation to others. What makes his skills so unique is his experience as a successful serial entrepreneur who transformed his personal challenges and space by seamlessly bridging meditation into his daily living.

Along with NLP (Neuro-Linguistic Programming) and Clinical Hypnosis certifications, Anil is also trained in Breathe and Mindfulness, which allows him to weave in different ways of facilitating, and teaching that becomes unique to each individual, group or session that he offers. This unique ability allows participants to easily enter a space of meditation in a safe and exploratory way that can help deepen their understanding of the issues at hand and self.

Anil has facilitated courses and meditations for individuals and corporations across the globe including USA, China, Russia, Vietnam, Turkey, India and several countries across Europe.

Ioana Moga

Ioana este expert feng shui de peste 5 ani, a absolvit cursurile de formare acreditate de Federatia Internationala de Feng Shui (IFSA), sustinute in Romania de singurul maestru Feng Shui roman recunoscut international - Cristina Grozea, parte din scoala Marelui Maestru Raymond Loo.

"Dupa sute de cazuri la care am lucrat si am palicat feng shui, unele cu rezultate spectaculoase, am realizat cum o arta veche de peste 6.000 de ani, este de fapt atat de actuala si practica, adaptabila la viata noastra moderna"

Gheran-Popescu Elena-Madalina

Pasionata de psihologie, de mișcare, de natură. Dornica de a cunoaște omul și de a explora odată cu el.

-Licenţiată în Psihologie la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Specialitatea Psihologie
- Masterandă la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Master Evaluarea, Consilierea şi Psihoterapia Copilului, Cuplului şi a Familiei
- Psiholog cu drept de liberă practică atestat de Colegiul Psihologilor din România, în specialitatea Consiliere psihologică-evaluarea şi consilierea experienţială a copilului, adultului, cuplului şi a familiei
- Atestată în psihoterapie experienţială, după urmarea cursului de formare şi supervizare avansată PEU, în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experienţială Romană
- Psiholog cu activităţi de dezvoltare personală pentru copiii din cadrul grădiniţelor din Bucureşti, dar si în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie - Gheran-Popescu Elena-Mădălina

Alina Ioan

Human Design Life Coach
Consilier pentru Dezvoltare Personală
www.humandesigncoach.ro

Alina este unul dintre puținii specialiști de Human Design din România, cu studii la Școala Internațională de Human Design. După o carieră în domeniul financiar și antreprenoriat, experimentând multiple schimbări în propria viață, a descoperit știința care o reprezintă cel mai bine. Cu o capacitate nativă de a ”citi” energia oamenilor și o structură logică, folosește sistemul Human Design pentru a pune în aplicare bucuria de a lucra cu oamenii, a le ghida energia și calitățile native pentru ca fiecare dintre cei care lucrează cu sine să își trăiască propria viață pentru care a fost creat.

Stefan Nicolaescu

Cu o istorie de aproape 17 ani in lucrul cu corpul fizic in lumea "wellness-ului", ultimii ani l-au purtat in explorarea nivelelor mai subtile ale universului uman prin sisteme precum yoga, tai chi si qi gong, lumea meditatilor Osho, precum si terapii manuale.

Bianca Marcarov

- pasionata de orice forma de mișcare inca din copilărie
- absolventa a Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, sectia Kinetoterapie, master in Nutritie si Remodelare Corporala, studii postuniversitare de preparator fizic in cadrul aceleiasi facultati
- fosta sportiva de performanta in cadrul sectiei de atletism a clubului sportiv Dinamo Bucuresti, multipla-medaliata la concursurile nationale si internationale in probele de viteza
- fost formator al Federatiei Romane Sportul Pentru Toti
- formator al conceptelor Steel Programs in România si nu numai
- numeroase certificări in România si in străinătate
- presenter in cadrul convențiilor din România, Bulgaria, Italia, Mexic
- in prezent preda: Aerobic, Step, Dance, Rebound, Functional Training, Steel Tonic, Steel Training, Pilates, Yoga
- studenta in cadrul Universității Titu Maiorescu - secția psihologie

Magna

Magna (David Rasulo) has been trained in “Neo-Reichian Energy and Bodywork” in 2001 by Aneesha Dillon (Radix and Esalen Institute). He is a social service consultant and physiotherapy student. He co-leads with Aneesha the Osho Pulsation Training. Sannyasin since 1996, he has been exploring and experimenting dynamics of awareness of the body and the feelings for over 25 years. His education includes elements of physiological integration of emotional experiences, trauma and conditioning work of the prenatal, birth and childhood experience (Peter Levine, David Boadella, Eugene Gendlin, Gerda Boyesen).

Alexandra Solomon

Alexandra si-a descoperit calea in 2007 cand a inceput practica de Ashtanga Yoga traditionala in linia lui Sri K. Pattabhi Jois. De atunci si-a dedicat toata energia in aceasta directie, avand o experienta de aproape zece ani. Si-a imbogatit mereu cunostintele calatorind frecvent prin lume si studiind continuu. A calatorit de doua ori in Mysore, India, unde a studiat in cadrul KPJAYI Ashtanga Yoga Research Institute. Din dorinta de a oferi mai mult studentilor sai a studiat in Tailanda si Nepal masajul traditional tailandez, terapie complementara practicii yoga. In 2015 a absolvit The Institute For Integrative Nutrition, astfel putand oferi si programe de consiliere nutritionala. Alexandra este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, sectia Kinetoterapie, Cluj-Napoca si a practicat zece ani de gimnastica ritmica de performanta.

Printre profesorii sai se numera: Sharat R. Jois, Tarik van Prehn si Lea Perfetti, Nancy Guilgof, Ronald Steiner, Bobbi Missiti.
Alexandra este o fire calda si generosa, iar clasele ei sunt presarate cu multe detalii si “trucuri” savuroase.

Contact: mayukhayoga@gmail.com www.mayukha.ro https://www.facebook.com/mayukhayoga/

Radha

Radha a fost mereu pasionata de oameni, de ceea ce ii face sa se comporte intr-un anumit fel, care sunt motivatiile, fricile si sperantele care ii fac sa actioneze. In adancul sufletului, asta a fost ceea ce a motivat-o candva sa aleaga un job in marketing.
Trecand prin situatii grele in raport cu cei dragi, si-a dorit sa inteleaga mai mult despre ceea ce se intampla intr-o relatie, care sunt ingredientele care le fac pe unele sa curga armonios, pline de bucurie si creativitate, iar pe altele sa se blocheze sau sa se erodeze dureros.
Parte din cautarile ei au fost intalnirea cu ceea ce ii place sa numeasca “limbajul iubirii”, cel in care vorbim mai degraba cu inima decat cu mintea, iar mai tarziu cu conceptele de “mindfulness” si “body awareness”. De aici si pana la intalnirea cu lumea lui Osho a fost doar un pas: prima ei calatorie in India, in urma cu trei ani.
Acolo a inteles ca ceea ce cautase tot timpul asta a fost meditatia sau, altfel spus, intalnirea cu sine. Mai tarziu a venit si revelatia ca restul, intelegerea celorlalti si a felului in care relationam unii cu altii, vine ca o consecinta.

In India a experimentat meditatiile active create de Osho si, de atunci, meditatia a devenit parte din viata ei. De atunci, ea a descoperit cum…
- in mijlocul unei perioade incarcate la birou meditatia a ajutat-o sa raman cu picioarele pe pamant, sa separe esentialul de ne-esential si sa raman concentrata si creativa.
- in tumultul emotiilor in momente delicate in relatiile cu cei dragi a ajutat-o sa isi pastreze claritatea de a alege sa actioneze sau nu si de a-si gasi cuvintele cu care sa comunice ce simte si de ce are nevoie.
- dupa ani de visare la lucruri pe care si le-ar fi dorit sa le faca, a gasit incet-incet resursele interne si ideile pentru a-si pune visele in practica

Tot in India a descoperit si puterea terapiilor in pregatirea terenului pentru meditatie. Ca participant sau ajutor in echipa de facilitare, a fost parte din urmatoarele terapii sau grupuri meditative: Osho Born Again, Emotional Freedom, Primal Intensive Deconditioning, The Rebel, Osho AFH Freedom Process, Sufi – Ocean of Rememberance.

De 18 luni, Radha s-a dedicat impartasirii lucrurilor descoperite in acesti ani in workshop-uri pe tema energiei feminine si masculine, precum si a comunicarii in relatii de orice fel. In prezent, dorinta cea mai mare a ei este sa impartaseasca si sa faciliteze integrarea meditatiei in viata cat mai multor oameni care isi doresc asta, dar care nu stiu de unde sa inceapa.

Pagina 1 din 812345...Ultima »