Radha

Radha a fost mereu pasionata de oameni, de ceea ce ii face sa se comporte intr-un anumit fel, care sunt motivatiile, fricile si sperantele care ii fac sa actioneze. In adancul sufletului, asta a fost ceea ce a motivat-o candva sa aleaga un job in marketing.
Trecand prin situatii grele in raport cu cei dragi, si-a dorit sa inteleaga mai mult despre ceea ce se intampla intr-o relatie, care sunt ingredientele care le fac pe unele sa curga armonios, pline de bucurie si creativitate, iar pe altele sa se blocheze sau sa se erodeze dureros.
Parte din cautarile ei au fost intalnirea cu ceea ce ii place sa numeasca “limbajul iubirii”, cel in care vorbim mai degraba cu inima decat cu mintea, iar mai tarziu cu conceptele de “mindfulness” si “body awareness”. De aici si pana la intalnirea cu lumea lui Osho a fost doar un pas: prima ei calatorie in India, in urma cu trei ani.
Acolo a inteles ca ceea ce cautase tot timpul asta a fost meditatia sau, altfel spus, intalnirea cu sine. Mai tarziu a venit si revelatia ca restul, intelegerea celorlalti si a felului in care relationam unii cu altii, vine ca o consecinta.

In India a experimentat meditatiile active create de Osho si, de atunci, meditatia a devenit parte din viata ei. De atunci, ea a descoperit cum…
- in mijlocul unei perioade incarcate la birou meditatia a ajutat-o sa raman cu picioarele pe pamant, sa separe esentialul de ne-esential si sa raman concentrata si creativa.
- in tumultul emotiilor in momente delicate in relatiile cu cei dragi a ajutat-o sa isi pastreze claritatea de a alege sa actioneze sau nu si de a-si gasi cuvintele cu care sa comunice ce simte si de ce are nevoie.
- dupa ani de visare la lucruri pe care si le-ar fi dorit sa le faca, a gasit incet-incet resursele interne si ideile pentru a-si pune visele in practica

Tot in India a descoperit si puterea terapiilor in pregatirea terenului pentru meditatie. Ca participant sau ajutor in echipa de facilitare, a fost parte din urmatoarele terapii sau grupuri meditative: Osho Born Again, Emotional Freedom, Primal Intensive Deconditioning, The Rebel, Osho AFH Freedom Process, Sufi – Ocean of Rememberance.

De 18 luni, Radha s-a dedicat impartasirii lucrurilor descoperite in acesti ani in workshop-uri pe tema energiei feminine si masculine, precum si a comunicarii in relatii de orice fel. In prezent, dorinta cea mai mare a ei este sa impartaseasca si sa faciliteze integrarea meditatiei in viata cat mai multor oameni care isi doresc asta, dar care nu stiu de unde sa inceapa.

Evenimente

Event Name Data inceperii
DYNAMIC MEDITATION – DE LA HAOS LA CLARITATE sâmbãtã, 10 iunie 2017
OSHO DYNAMIC MEDITATION – 21 DE ZILE marți, 02 mai 2017