Andra Dumitrache

Psihoterapeut.
Bioenergetician.
Specialist in psihologia muncii si resurse umane.
Practicant Reiki si Pranic Healing.

Povestea ei incepe cu o pasiune care s-a transformat intr-o formare in Psihoterapie Integrativa, alaturi de cei mai buni formatori din Europa. A urmat o specializare in Resurse Umane, Psihologia Muncii si a Transporturilor, iar drumul a continuat pe partea de terapii alternative si bioenergie. A studiat filozofiile Reiki, Huna si Panic Healing, iar acum se pregateste sa devina astrolog.

A inceput lucrul cu copii cu autism acum 6 ani, a colaborat cu HelpAutism si Salvati Copiii, a trecut prin departamente de HR de la Piraeus Bank sau Sales Consulting, iar din 2014 lucreaza la crearea brandului personal #haisafimsanatosilacap, sub umbrela caruia, desfasoara acum mai multe activitati, toate despre bucuria sufletului.

La cabinet, ofera terapie individuala si de grup, organizeaza ateliere de mindfulness si meditatie si face tratamente Reiki si Pranic Healing. Dezvolta programe de restructurare si crestere personala, care imbina instrumente diverse, pentru cea mai eficienta varianta de vindecare si evolutie. Lucreaza in colaborare cu corporatii si companii mari, unde implementeaza si dezvolta programe de mindfulness si meditatie pentru domeniul de corporate.

Evenimente

Event Name Data inceperii
Mindful breathing – Respiratie constienta Wednesday, 07 December 2016