Speakers

Adela Iepure

“Si-a antrenat abilitatile in contexte diferite: 9 ani in corporatii multinationale, 3 ani intr-o firma de consultanta romaneasca, 3 ani intr-un ONG. A scris si implementat proiecte cu finantare UE in domeniul educatiei adultilor. A facilitat experiente de invatare si dezvoltare pentru manageri, executivi si persoane cu potential de a deveni lideri, atat in Romania cat si peste hotare.

A petrecut mii de ore descoperind oamenii in centre de evaluare a competentelor, testandu-le abilitatile prin instrumente specifice si facilitandu-le dezvoltarea prin feedback, traininguri si workshopuri adresate nevoilor lor, sesiuni de coaching individuale sau de echipa.
Este Psiholog, detine un master in Comunicare si Resurse Umane iar formarea ca si Coach a fost o etapa fireasca in devenirea sa ca si profesionist. E pregatita acum sa impartaseasca ceea ce a invatat cu toti cei interesati de a deveni la randul lor profesionisti in coaching. “

Membru International Coach Federation din 2012
Associate Certified Coach International Coach Federation (ACC ICF) din martie 2013
Specialist in dezvoltarea resurselor umane si coach intern intr-o organizatie multinationala
Membru in Consiliul de Conducere al Asociatiei Romane pentru Coaching in mandatul 2013-2014

Alexander Graur

Născut în București, Alexander GRAUR a trăit în Italia între 1981 si 2001. Din 2001 trăiește și lucrează în SUA și Italia.
Absolvent (doctorat) al Academiei de Muzică din București, (compoziție-muzicologie și muzică instrumentală), s-a specializat în muzică contemporană in Darmstadt, Germania. Are studii de anatomie, fiziologie si psihologie umana. Dr.Alexander Graur este certificat de Consiliul National al melo terapeutilor din SUA, certificat nr 07000.

Dupa o lunga cariera ca solist, compozitor și profesor (în România, Italia, Germania, și Grecia) a decis să se dedice Meloterapiei. Aplicand propria sa experiență în ceea ce privește relația dintre ascultarea muzicii, fiziologia umană și psihologie, a stabilit această nouă metodă de a crea propria muzica pentru a aborda diverse patologii și particularitati pentru fiecare pacient.
În Italia deține practica privata și lucreaza ca membru al personalului medical "Castello di Vernone" in Clinica de Psihiatrie din Torino, coordonata de Dr. Silvano Calzi, M.D., P.D.
In SUA, a lucrat la AIM Center din Paramus, NJ.
În 2004 a devenit cofondator al Medicamus Center SRL, singura companie din SUA (New Jersey), care realizeaza muzică din perspectiva neuro terapiei Integrative ™.
In Ianuarie 2005 a fost fondat Medicamus la Torino .
Lucrările sale de compoziției și muzicologie sunt publicate de Editions Berben, TGE, Ottocento Editions în Italia și Elveția;
Inregistrările sale ca solist sunt publicate și difuzate în România, Italia și Marea Britanie.
Din 2016 colaborator cu Asociatia - Mind Rehab Heart Center din Romania .

Alexandra Popa

Alexandra si-a urmat pasiunea pentru miscare, devenind kinetoterapeut, scopul ei fiind bine definit inca de la inceput in directia profilaxiei, a prevenirii aparitiei afectiunilor grave ale aparatului locomotor.

Misiunea ei este de a ajuta oamenii sa-si recastige controlul asupra corpului prin corectarea posturii, eficientizarea respiratiei, stapanirea calitatii miscarii si crearea de obiceiuri bune.

Ii plac provocarile, sa puna intrebari si sa gaseasca solutii. O fascinează progresul tehnologic, explorarea spatiului, a mintii si a corpului uman.

Alexandra Solomon

Alexandra si-a descoperit calea in 2007 cand a inceput practica de Ashtanga Yoga traditionala in linia lui Sri K. Pattabhi Jois. De atunci si-a dedicat toata energia in aceasta directie, avand o experienta de aproape zece ani. Si-a imbogatit mereu cunostintele calatorind frecvent prin lume si studiind continuu. A calatorit de doua ori in Mysore, India, unde a studiat in cadrul KPJAYI Ashtanga Yoga Research Institute. Din dorinta de a oferi mai mult studentilor sai a studiat in Tailanda si Nepal masajul traditional tailandez, terapie complementara practicii yoga. In 2015 a absolvit The Institute For Integrative Nutrition, astfel putand oferi si programe de consiliere nutritionala. Alexandra este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, sectia Kinetoterapie, Cluj-Napoca si a practicat zece ani de gimnastica ritmica de performanta.

Printre profesorii sai se numera: Sharat R. Jois, Tarik van Prehn si Lea Perfetti, Nancy Guilgof, Ronald Steiner, Bobbi Missiti.
Alexandra este o fire calda si generosa, iar clasele ei sunt presarate cu multe detalii si “trucuri” savuroase.

Contact: mayukhayoga@gmail.com www.mayukha.ro https://www.facebook.com/mayukhayoga/

Alina Ioan

Human Design Life Coach
Consilier pentru Dezvoltare Personală
www.humandesigncoach.ro

Alina este unul dintre puținii specialiști de Human Design din România, cu studii la Școala Internațională de Human Design. După o carieră în domeniul financiar și antreprenoriat, experimentând multiple schimbări în propria viață, a descoperit știința care o reprezintă cel mai bine. Cu o capacitate nativă de a ”citi” energia oamenilor și o structură logică, folosește sistemul Human Design pentru a pune în aplicare bucuria de a lucra cu oamenii, a le ghida energia și calitățile native pentru ca fiecare dintre cei care lucrează cu sine să își trăiască propria viață pentru care a fost creat.

Alina Toader

Alina a absolvit facultatea de informatica, fapt ce i-a permis sa intre in contact cu diferiti oameni, intai ca profesor, iar mai apoi lucrand intr-o firma de IT. Initiata intr-o lume a logicii, Alina a inceput sa-si puna intrebari despre “calculatorul” suprem – mintea umana. Acest lucru a determinat-o sa se inscrie la cursurile Facultatii de Psihologie. Dorinta de cunoastere si curiozitatea au indemnat-o sa caute raspunsuri in domeniul psihologiei, meditatiei, dansului sau urmand cursuri de NLP si Reiki.

Pasiunea pentru desen a insotit-o inca din copilarie, creandu-i acel spatiu personal atemporal care i-a permis sa se cunoasca mai bine. A invatat ca desenul poate fi atat o forma de meditatie, cat si de manifestare a sentimentelor si a trairilor. Se poate spune ca prin desen a descoperit practica meditatiei, iar apoi, studiind practica meditatiei, a redescoperit desenul.

Anda Ciobanu

Anda s-a format ca inginer electronist iar dupa facultate a lucrat pentru 20 de ani in domeniul IT, ca analist-programator, administrator de baze de date Oracle. Dar a simtit mereu ca lumea “reala” este cu mult mai mult decat o percep cele 5 simturi. Mereu a cautat sa descopere si sa inteleaga “mecanismele” dupa care functioneaza Universul si implicit omul. Ce este destinul? Care este menirea unui om?

Astfel, in cautarile sale s-a intalnit cu radiestezia, careia i-a fost fidela pana la aparitia primului copil. Se schimbasera prioritatile, dar conexiunea cu planurile subtile n-a pierdut-o niciodata.

In 2008 a raspuns unei chemari foarte puternice de a explora taramurile samanismului. A plecat in Olanda, la cursurile de samanism organizate de scoala lui Alberto Villoldo. Experienta de acolo a fost deosebit de puternica, fapt care a determinat o schimbare radicala in viata ei.

Prin profesoara pe care a avut-o la curs, a adus aceasta cunoastere in Romania inca din 2009, cand a organizat clasele samanice Roata Medicinei si Caile de vindecare ale samanului, dupa modelul asimilat din Olanda.

S-a dedicat cu multa pasiune acestei cai spiritaule, cu care rezoneaza foarte profund. Face sesiuni individuale de vindecare. Sustine conferinte si seminarii pe tematica samanica atat in Bucuresti cat si in tara. Din 2011 sustine clasele de “Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi”, ducand mai departe cunoasterea dobandita in scoala lui Alberto Villoldo.

“Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi” este un curs complet de formare ca saman urmand traditia de medicina energetica incasa. Aici se dezvolta abilitatile deja existente latent in cei chemati pe aceasta cale spirituala samanica. Prin antrenamentul de la curs, se descopera si constientizeaza alte valente necunoscute pana atunci. Este spatiul energetic menit pentru recuperarea puterii personale.

In sine, “Roata Medicinei – vindecare samanica in 4 pasi”, este contextul cel mai potrivit pentru vindecare. Se vindeca toti cei care ii trec pragul: atat viitorii samani cat si “pacientii”.

Anda a inteles ca nimic din parcursul vietii sale nu este o eroare. Faptul ca are o experienta atat de lunga si de vasta in domeniul informaticii reprezinta un atu extraordinar in lucrul cu programele mentale umane. A invatat sa-si foloseasca spiritul de observatie, puterea de a patrunde prin analiza, dar si intuitia si simturile.

Andra Dumitrache

Psihoterapeut.
Bioenergetician.
Specialist in psihologia muncii si resurse umane.
Practicant Reiki si Pranic Healing.

Povestea ei incepe cu o pasiune care s-a transformat intr-o formare in Psihoterapie Integrativa, alaturi de cei mai buni formatori din Europa. A urmat o specializare in Resurse Umane, Psihologia Muncii si a Transporturilor, iar drumul a continuat pe partea de terapii alternative si bioenergie. A studiat filozofiile Reiki, Huna si Panic Healing, iar acum se pregateste sa devina astrolog.

A inceput lucrul cu copii cu autism acum 6 ani, a colaborat cu HelpAutism si Salvati Copiii, a trecut prin departamente de HR de la Piraeus Bank sau Sales Consulting, iar din 2014 lucreaza la crearea brandului personal #haisafimsanatosilacap, sub umbrela caruia, desfasoara acum mai multe activitati, toate despre bucuria sufletului.

La cabinet, ofera terapie individuala si de grup, organizeaza ateliere de mindfulness si meditatie si face tratamente Reiki si Pranic Healing. Dezvolta programe de restructurare si crestere personala, care imbina instrumente diverse, pentru cea mai eficienta varianta de vindecare si evolutie. Lucreaza in colaborare cu corporatii si companii mari, unde implementeaza si dezvolta programe de mindfulness si meditatie pentru domeniul de corporate.

Andrei Chysteacov

Doctor in Psihologie, cercetator stiintific in dezvoltarea și folosirea rezervelor ființei umane (intuitiei, stărilor de conștiință modificată, precum și a diferitor aspecte ale interacțiunii informaționale în sistemele „om-om”).
Din 1989 până în 1991 a fost prorector responsabil de practica de cercetari în cadrul Centrului Internațional de Cercetări Științifice “Delta-Inform” (department al Societății Mixte sovietice-bulgare-finlandeze “Noi tehnologii informaționale”).
Din 1991 până în 1995 este coordonator al societății “SIGMA-SI”. Ambele companii dezvoltau și implementau noi tehnologii informaționale legate de dezvoltarea și folosirea rezervelor ființei umane.
Din 1998 până în 2014 a fost foarte activ în domeniul afacerilor. Unul dintre proiectele sale includea dezvoltarea unui software pentru aparatele de zbor fără pilot, cu ajutorul cărora se monitorizau câmpurile petrolifere în vestul Siberiei (compania TNK-BP).

Din 2006 până în 2013 a lucrat în laboratorul de neurofiziologie al „TNG de psihiatrie socială și judiciară V.P. Serbski”. A inițiat și a participat activ la cercetările mecanismelor neurofiziologice ale hipnozabilității. Cercetarea s-a desfășurat pe parcursul a 4 ani pe baza unui grant al fundației BEAL (Portugalia).
Între 2006-2007 a efectuat cercetări asupra subiectului „Imagini și emoții în timpul hipnozei: o abordare electrofiziologică», iar între 2008-2009 „Influența hipnozabilității asupra indicilor electroencefalogramei și a activității sistemului nervos vegetativ în timpul reproducerii imaginilor și emoțiilor secundare”.

În aprilie 2013) în cadrul Centrului Rus de Cercetări Științifice VmiK și-a susținut teza de doctorat cu titlul „Particularitățile reproducerii și dinamica indicilor obiectivi ai imaginelor psihotraumatice la oameni cu niveluri diferite de hipnozabilitate”.
Participă activ la cercetări științifice îndreptate spre studiul intuiției, a stărilor de conștiință modificată, precum și a diferitelor aspecte ale interacțiunii informaționale în sistemele „om-om” pe baza regimurilor: „urmă informațională”, „liliacul”, „regimul gemenilor”, „vedere cu ochii închiși”, etc. Fiind un specialist în domeniul interacțiunilor informaționale (la distanță) în psihologia cuantică, PESTE 25 ANI este autorul unor seminare si treninguri recunoscute: „Baze teoretice și Metode practice de dezvoltare a sistemelor complexe”, „Constructia Viitorului", "Creier si Intuitia", etc.

Pagina 1 din 812345...Ultima »