Laura Mihaela Liciu

Laura Mihaela Liciu este psiholog, terapeut specializat in terapii cognitiv-comportamentale, hipnoza si terapii complementare, facilitator All Love, profesor Reiki si trainer formator.
In cadrul sedintelor de consiliere si terapii individuale si de grup, a cursurilor, conferintelor si seminariilor, Laura ii ajuta pe oameni sa dobandeasca increderea in fortele proprii si sa-si (re)capete bucuria de a trai.
Idealul Laurei este sa ii invete pe oameni sa traiasca in iubire, clipa de clipa cu creativitate si autenticitate.
Din anul 2005, de cand a avut o experienta de vindecare prin Reiki, a ales sa studieze acest sistem de evolutie spirituala, pentru a se descoperi pe sine.

Cinci ani mai tarziu a descoperit All Love, un set de tehnici ce activeaza inima spirituala, scotand la iveala si eliberand blocajele energetice si emotionale care ne impiedica sa ne manifestam potentialul creator. Sub indrumarea fondatorului Patrick Zeigler, Laura a devenit facilitator All love, tine workshopuri si se implica in organizarea de evenimemte All love atat in Bucuresti cat si in tara. Pentru a intelege din ce in ce mai mult structura psihicului uman dar si pentru a-si perfectiona tehnicile necesare procesului de vindecare al oamenilor care ii cer ajutorul, Laura Mihaela Liciu, licentiata in psihologie, studiaza in prezent si psihoterapia in cadrul Asociatiei de Formare in Hipnoterapie si Terapii Cognitiv-Comportamentale, lasand in urma cei peste 18 ani de experiente in mediu corporatist.

Pozitiile importante de management, customer care, consiliere si resurse umane in care a excelat in crearea, coordonarea si implementarea unor proiecte de mare anvergura, nascute tot din pasiunea pentru oameni, nu fac decat sa contribuie la intelegerea mai profunda a problemelor cu care oamenii vin in terapie.

La Mind Evolution Society, Laura sustine grupuri de lucru si sesiuni individuale All love.