Rupda

Rupda are o experienta bogata in organizarea de workshopuri, evenimente si reuniuni la nivel international, inca din anul 1983. A trait in Europa, India, SUA si Australia si este fondatorul Divine Meetings, companie specializata in evenimente si seminarii. Ea este, de asemenea, prezenta in workshopuri si traininguri alaturi de Turiya Hanover. In ultimii 13 ani s-a alaturat Path of Love, pasiunea ei fiind de a aduce oamenii impreuna pentru a celebra si a medita.

“Am facut parte din comunitatea sannyas, si am fost alaturi de Osho pana cand acesta a plecat dintre noi. Crescand intr-o astfel de comunitate, am avut sansa sa iau parte la o multime de meditatii si workshopuri, iar faptul ca am fost alaturi de Osho a fost o experienta remarcabila, facand interactiunea cu oamenii un pas absolut natural...”

Rupda a studiat Hypnosis Mastery cu Stephan Gilligan, Life Mastery cu Tony Robbins si Enneagram&Essence Trainings cu Turiya Hanover. Ea a devenit practician NLP sub indrumarea lui John Grinder, NVC cu Dorset Campbell-Ross. Are certificare Working with People Training cu Turiya&Rafia. In prezent, este in programul Somatic Experiencing Trauma Training alaturi de Peter Levine si o sa obtina Counselling Certificate de la S.I.A.F.

Evenimente

Event Name Data inceperii
Awakening of Love Romania – 6-8 mai vineri, 06 mai 2016
Awakening of Love Romania – 13-15 noiembrie vineri, 13 noiembrie 2015
Awakening of Love Romania – 16-18 octombrie vineri, 16 octombrie 2015