What about… Coaching?

Coachingul - o relatie interumană naturala, prezenta intre oameni de cand lumea - a ajuns in epoca ”scolilor” de respiratie constienta, de mancat constient, de visat constient, de linistire si observare de sine un subiect ”la moda”. Coachingul este o arta prin conversatie, subiectele dezbatute fiind aspiratiile, telurile si obiectivele

Speakers

Inceput

10 septembrie 2015 - 19:00

Sfarsit

10 septembrie 2015 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Coachingul – o relatie interumană naturala, prezenta intre oameni de cand lumea – a ajuns in epoca ”scolilor” de respiratie constienta, de mancat constient, de visat constient, de linistire si observare de sine un subiect ”la moda”.

Coachingul este o arta prin conversatie, subiectele dezbatute fiind aspiratiile, telurile si obiectivele clientului. Rolul coach-ului este de a ne intoarce cu blandete spre interior, de a ne deschide apetitul sa cautam inauntru si sa descoperim calitatile pe care le-am avut intotdeauna, sa vedem mai clar ce ne aduce bucurie si impacare. In acest fel, coach-ul ne insoteste pe un drum care duce de la cine suntem la cine vrem sa fim.

Despre cum functioneaza, in ce moment al vietii avem nevoie de coaching, care sunt beneficiile si despre cum poate sa ne imbunatateasca stilul de viata ne vorbeste Horea Murgu.

Participare: 10 ron.

Locuri limitate.


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro