What about...? Feng Shui

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea. Feng Shui-ul Traditional este una dintre artele metafizice chineze ce studiaza tiparele de curgere si

Inceput

14 aprilie 2016 - 19:00

Sfarsit

14 aprilie 2016 - 21:00

Adresa

Mind Evolution Society   View map

Categorii

What about…?

Ciclul de mini-conferinte “What about…?” abordeaza notiuni de baza din spiritualitate, terapii complementare si sisteme de dezvoltare personala. A fost creat pentru cei care isi pun intrebari si nu stiu de unde sa inceapa cautarea.

Feng Shui-ul Traditional este una dintre artele metafizice chineze ce studiaza tiparele de curgere si transformare a energiei (Qi) de la nivelul Pamantului. Principala aplicatie a acestei stiinte este de a arata cum este influentat omul de mediul inconjurator, fie ca este vorba de locuinta, locul de munca ori celalalte spatii in care isi desfasoara activitatea.

Desi din ce in ce mai popular in ultima perioada, Feng Shui-ul este inca putin cunoscut in forma sa traditionala, decoratiunile, amuletele, statuetele si pisicutele care se asociaza in prezent acestei arte fiind doar o oglindire a superstitiilor si laturii comerciale in spatele carora se ascund adevaratele aplicatii ale Feng Shui-ului Traditional.

Despre mecanismele ce stau la baza Feng Shui-ului Traditional si influentele pe care le manifesta fiecare locatie asupra noastra si a activitatii pe care o desfasuram, ne vorbeste invitatul Daianei Straulea: Florian Mincu.

Pentru a intelege mai bine influenta pe care o are casa in care locuiti asupra voastra si mai ales ce puteti face pentru a va îmbunatati viata asa cum va doriti, va invitam sa aduceti si schita locuintei, impreuna cu o imagine a locatiei acesteia (pe care le puteti obtine dintr-un printscreen de pe google maps).

 

Pret: 15 ron

Locurile sunt limitate


Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Pentru a va inscrie, completati formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Cum ati aflat de acest eveniment?

Mesaj

 

 

Mai multe detalii

Telefon

0748736939

Email

contact@mindevolutionsociety.ro