Kaifi

Activitatea lui Kaifi este marcata de propriile experiente si de stil de viata, care a fost timp de multi ani "pe muchie de cutit". Preocuparea sa si modul de a trai incepand cu anul 1999 este Iubirea-Spatiul-Constienta, iar grija autentica si intensitatea creaza spatiul pentru vindecare profunda si atmosfera de iubire. Astfel a luat fiinta tehnica "From Separation to Unity", pe care o utilizeaza in workshopurile pe care le conduce si care creeaza expansiunea spatiului prin conectarea inimii la constienta, reconectandu-ne la infinitatea Intregului.

"Permitand haosului si starilor aparent fara motiv sa existe, in cele din urma ajungi la intelegerea profunda a faptului ca “Totul este perfect deja asa cum este, Aici&Acum!!"

Kaifi impartaseste in jurul lumii munca sa si la Centrul de Meditatie OSHO Afroz, care se afla in Eressos un mic orasel din insula greceasca Lesvos. Face parte din echipa care conduce Centrul si faciliteaza workshopuri si traininguri.

Recenta experienta de a fi tata il pune permanent fata in fata cu sine si cu redescoperirea frumusetii vietii in general.

Evenimente

Event Name Data inceperii
OSHO Meditation Training “In-Depth and Facilitating” joi, 22 septembrie 2016
What about…? Meditatie miercuri, 27 aprilie 2016